Cum arăta Irina Ceban de la Survivor înainte de operațiile estetice: "Am avut un complex"

Publicat pe

Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor, a fost supusă anul trecut unei operații estetice la nas. Artista nu a ascuns operația, ci a povestit chiar ea cum a decurs totul. De asemenea, ea nu s-a sfiit să-și dezvăluie frumusețea naturală și s-a fotografiat fără pic de machiaj. Iată cum arăta înainte!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irina Ceban de la Survivor este o tânără din Republica Moldova, cunoscută și sub numele de Irisha. Bruneta a participat în trecut la Bravo, ai stil!, numărându-se printre finaliste. Așadar, nu este deloc străină de aparițiile televizate, iar tânăra în vârstă de 33 de ani are foarte mare grijă de aspectul ei fizic.

În luna februarie a anului trecut, Irina Ceban a decis să-și facă prima sa operație estetică. Nu a luat decizia în pripă, ci a analizat foarte bine toate aspectele înainte de a face acest pas. În cele din urmă, a hotărât că trebuie să facă această schimbare. Acum, nu regretă deloc pasul făcut.

Cum arăta Irina Ceban de la Survivor înainte de operațiile estetice: "Am avut un complex"Cum arăta Irina Ceban de la Survivor înainte de operațiile estetice: "Am avut un complex"

De ce și-a făcut Irina Ceban de la Survivor operație estetică la nas

Irina Ceban a povestit că s-a simțit complexată din cauza faptului că fiind foarte slabă, nasul ieșea foarte tare în evidență. Cântăreața a precizat că modificarea trebuia făcută pentru a căpăta mai multă încredere în ea. Irina era convinsă că acesta nu se potrivea deloc formei feței sale.

„Eu am fost toată viața slabă, merg la sală tocmai ca să pun masă musculară. Am fost slabă de mică și oarecum sufeream de faptul că nasul ieșea și mai tare în evidență. De atunci am format un complex care nu m-a lăsat nici măcar o zi de-a lungul timpului. Mâ gândeam în fiecare zi că vreau să-mi modific nasul, să-l fac mai mic, pentru că asta mă va face fericită, asta va schimba oarecum felul în care mă simt.

Cred că operația va aduce multă fericire în viața mea și mai multă siguranță pe mine. Am un nas nepotrivit pentru fața mea și consider că e nevoie de o mică modificare', a povestit Irina în vlog.

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor. Irisha a locuit în Miami

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor.A fost asistentă TV

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:„Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea'. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Citește și: Geanina Ilieș, totul despre noua emisiune de la PRO TV – „Hai să fim SUPER':„Nu vreau să mă înfund în anxietăți'/ INTERVIU

Irina Ceban, la prima operație estetică din viața ei

Irina Ceban de la Survivor nu a negat că a avut foarte multe emoții înainte de operația suferită în iarna anului trecut. De asemenea, a ținut să sublinieze că nu regretă absolut deloc pasul făcut.

Fiind o femeie asumată, Irisha a spus clar că nu a avut deviație de sept sau alte probleme de respirație, ci pur și simplu a simțit nevoia să facă această schimbare.

„17.02.20 Prima operație din viața mea! M-am pregătit psihic mai bine de 10 ani pentru această intervenție și nu regret nicio secundă, chiar dacă acum îmi este greu și trec prin perioada de reabilitare, disconfort și durere.

Am studiat toți doctorii atat din Romania cât și din afara țării cu minuțiozitate. Nu am avut deviație de sept sau ceva și n-o sa încep cu texte de genul „aveam nevoie' și chestii din astea banale', a mai spus Irina la acel moment.

Irina Ceban, fără pic de machiaj pe rețelele de socializare

De asemenea, Irina Ceban nu s-a sfiit de-a lungul timpului să se afișeze fără pic de machiaj pe rețelele de socializare. Fără filtre, fond de ten, gene, ruj sau alte artificii, modelul a postat fotografii în care este 100% naturală și a fost apreciată pe măsură.

Doamne ce ochi superbi ai, Superbissima, Ești minunată, draga mea, Superbă, au fost câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Cine este Irina Ceban de la Survivor

Irina Ceban de la Survivor a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chișinău, apoi a urmat o școală de stiliști în România, dar și una în America. Noua concurentă de la Survivor a venit în România în anul 2014, în urmă cu 7 ani.

Inițial, s-a lansat în cariera de model și a defilat pe podium timp de trei ani. De asemenea, Irisha este cântăreață și dansatoare. În vara anului 2017, Irina Ceban a colaborat cu DJ Sava și a lansat primul  ei single – Fosta ta’, piesa fiind interpretată alături de Uddi. Apoi, în 2018, la început de an, a lansat piesa You lose’, iar clipul a fost filmat în SUA.

Sursa foto: Facebok, Captura YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter