Horoscop 9 aprilie 2021. Zi tensionată pentru multe zodii

Publicat pe

Horoscop 9 aprilie 2021. O zi cu vești bune, dar și cu provocări pentru unii nativi ai zodiacului. Astrele îi vor pune la încercare pe Scorpioni și pe Fecioare, în timp ce Săgetătorii vor avea probleme cu banii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Berbec

Astrele vor lucra perfect în favoarea ta pe plan profesional, unde este posibil să primești un proiect la care visai de mult, în schimb nu la fel de favorabile îți vor fi în privința sănătății. Problemele digestive vor reveni dacă nu vei da dovadă de mai multă cumpătare. Evită, așadar, să mănânci alimente procesate sau fast-food, altfel nu este exclus să ajungi la medic!

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Taur

Azi te vei bucura de o zi favorabilă în privința comunicării cu partenerul, însă latura profesională nu este la fel de bine aspectată. Lipsa de chef și de concentrare îți pot crea probleme, în special din partea superiorilor, și ai putea intra în conflict inclusiv cu colegii. Din fericire, vei avea parte de o seară liniștită în familie și chiar de o surpriză neașteptată din partea jumătății tale.

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Gemeni

Pe latura profesională, dar și pe cea financiară se întrevăd cât de curând vești bune. Toate eforturile tale vor fi răsplătite și chiar de azi vor apărea unele semne de natură să-ți dea încredere că munca ta nu a fost în zadar. Te poți aștepta la o mărire de salariu, la o propunere de afaceri din partea unui apropiat sau chiar la o avansare. Dacă ai în vedere un credit la bancă, e momentul să aplici pentru el.

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Rac

Azi ai mult de lucru la serviciu, unde va trebui să iei mai multe decizii importante, de care poate ține cariera ta. Răspunsul va fi unul pozitiv, însă agitația de peste zi te va face de nesuportat pentru cei din jur. Încăpățânarea și impulsivitatea de care vei da dovadă în încercarea de a-ți susține opiniile te vor face să intri în conflict cu colegii, iar aceste dispute ar putea să-ți dăuneze.

Citește și: Zodii incompatibile. Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun. Norocoșii horoscopului

Citește și: Cel mai mare defect, în funcție de zodie

Citește și:  Horoscopul ghinionului. Cele mai ghinioniste zodii și ce trebuie să facă pentru a atrage norocul

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Leu

Azi vei încerca să te impui cu orice preț în relațiile cu cei din jur, fie că este vorba despre sfera profesională, fie despre cea familială, iar discuțiile pe ton ridicat ar putea escalada. Din păcate, și oportunitățile profesionale sunt lipsite de perspectivă momentan, așadar vei mai avea de așteptat. Nerăbdarea și agresivitatea nu vor folosi la nimic, ba chiar dimpotrivă. Învață să gestionezi pierderile și ia-o de la capăt, lucrurile se vor rezolva în timp.

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Fecioară

Vei avea parte de o zi extrem de tensionată la job, cu atât mai mult cu cât vor apărea unele schimbări în rutina ta de lucru care nu-ți vor fi pe plac. cu toate acestea nu-ți vei pierde energia și nici motivația, iar o persoană aflată pe o treaptă superioară în ierarhie te va ajuta să definitivezi un proiect care trena de ceva vreme. Încearcă să nu duci frustrările de la serviciu acasă, deoarece riști să ai parte de un conflict nejustificat și cu membrii familiei.

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Balanță

La locul de muncă vei înregistra o victorie neașteptată – unul dintre proiectele ta va fi apreciat de superiori și vor apărea perspective noi, inclusiv de avansare. De asemenea, se arată o zi fastă și pe plan amoros. Dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, nu este exclus să ai parte de o întâlnire surprizătoare, iar dacă ai o relație de cuplu, aceasta ar putea avansa la un nivel superior. Atenție însă la bani, ai tendința să cheltuiești mai mult decât îți permiți!

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Scorpion

Motivația profesională a cam dispărut și nu mai ai energia de altă dată, iar asta înseamnă că, poate, a venit momentul să-ți cauți un job nou sau un proiect care să te impulsioneze. Din fericire, vei avea mai mult timp pentru viața de familie și cea socială, care trenează de ceva vreme. Îți vei face cunoștințe și prieteni noi, iar comunicarea cu partenerul de viață se va îmbunătăți vizibil. Totul e să dovedești interes și față de nevoile și dorințele celui de lângă tine.

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Săgetător

Nu este un secret pentru nimeni că ești o persoană extrem de cheltuitoare și că ești mână largă chiar și atunci când îți bate vântul prin buzunare. Va trebui să dai dovadă de mai multă chibzuință, în special azi, dacă ți-ai propus să faci o achiziție costisitoare. Faptul că ascunzi acest lucru lde familie va ieși curând la iveală și vei plăti toate oalele sparte. Mai bine sfătuiește-te cu persoana iubită înainte de a dezechilibra complet bugetul familiei! Pe plan profesional însă, ambiția de care dai dovadă s-ar putea să te propulseze într-o poziție superioară.

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Capricorn

Vei avea parte de o zi excelentă la locul de muncă. Energia, ambiția și determinarea cu care îți expui planurile îți vor aduce câștig de cauză. Mai mult, nu este exclus să primești o propunere de la o firmă concurentă, poate chiar pe un salariu mai mare. Analizează cu atenție perspectivele și fii gata de noi provocări. De altfel, te vei bucura de tot sprijinul celor dragi, dar și de sfaturiprețioase din partea lor.

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Vărsător

Pe plan profesional vei percepe o schimbare de bun-augur,deoarece o parte dintre proiectele la care lucrezi se vor debloca. Iar asta îți va da impulsul de a te implica în proiecte noi și poate chiar de a accepta un parteneriat. Ziua va fi bună și pe plan personal, unde vei simți o deschidere mult mai mare spre dialog din partea persoanei iubite. Este momentul perfect să aveți discuția pe care o tot amânai.

Horoscop 9 aprilie 2021 pentru Pești

Se arată o zi agitată atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și îți va fi greu să gestionezi lucrurile. La job te vei lovi de un refuz care te va dezamăgi sau de o întâlnire în care îți puneai mari speranțe și care va fi anulată. Iar acasă va trebui să rezolvi o situație extrem de delicată în care este implicată o persoană apropiată. Poate fi vorba despre bani sau despre o problemă de sănătate, în orice caz va trebui să dai dovadă de multă diplomație și, nu în ultimul rând, de empatie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter