Cu ce bărbați celebri s-a iubit Raluca Dumitru de la Survivor. Cristi Pulhac și nepotul lui Gigi Becali au cucerit-o

Publicat pe . Actualizat Joi, 08 aprilie 2021, 19:31

Raluca Dumitru de la Survivor s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri de la noi, printre care se numără Cristi Pulhac și nepotul lui Gigi Becali. Cea mai nouă concurentă de la show-ul de la Kanal D are un trecut spumos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La vârsta de 23 de ani, Raluca Dumitru de la Survivor s-a iubit cu Cristi Pulhac, cel care a și participat la Exatlon. În 2010, bruneta și fostul dinamovist au fost surprinși împreună, iar mai apoi au fost nevoiți să recunoască relația. Povestea de dragoste dintre Raluca Dumitru de la Survivor și Cristi Pulhac nu a durat prea mult, pentru că după doar câteva luni, cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite.

Raluca-Dumitru-si-Ionut-BecaliRaluca-Dumitru-si-Ionut-Becali

La vremea respectivă, Raluca a fost și în centrul unui scandal cu Ioana Popescu, cunoscută ca și devoratoarea de fotbaliști. Cele două se certatu la televizor pentru Cristi Pulhac.

Bruneta s-a iubit și cu Bombo, fratele Ralucăi Pastramă. Cei doi au fost surprinși în ipostaze trandre. La vremea respectivă, Raluca Dumitru lucra de doar câteva luni ca asistentă TV la Star Matinal.

În anul 2012, Raluca Dumitru de la Survivor a avut o relație și cu nepotul lui Gigi Becali, Ionuț. Relația lor a fost una de scurtă durată, însă fosta asistentă TV spera să ajungă la altar alături de el. Cei doi se cunoscuseră pe litoral, în Mamaia, unde Ionuț Becali avea un restaurant. La vremea respectivă se vehicula că relația lor a ajuns la final, pentru că nepotul lui Gigi Becali era foarte gelos și nu accepta ca iubita lui să pozeze sexy.

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos. A pozat goală

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor. A fost asistentă TV

Citește și: Raluca Dumitru, operată de urgență după ce i-au explodat silicoanele! „Aveam dureri groaznice…'

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:„Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea’. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor

Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, dar nu a profesat în domeniu niciodată, pentru că visul ei a fost să lucreze în televiziune. Noua concurentă de la Survivor își dorește să câștige marele premiu și să investească banii într-o afacere, dar să-și cumpere și un apartament.

Raluca Dumitru de la Survivor nu îi este străină publicului, pentru că în urmă cu mai mulți ani, ea a fost asistentă TV la Antena Stars. Bruneta putea fi văzută în fiecare dimineață la emisiunea ‘Star Matinal’ alături de Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu.

După ce a încheiat contractul cu Antena Stars, Raluca de la Survivor România s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a ocupat de proiectele personale. Vedeta a apărut și în videoclipurile mai multor artiști de la noi.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton