Mirela Vaida, despre femeia care a atacat-o la Acces Direct. Răsturnare de situație în dosar: ”A fost tentativă de omor”

Publicat pe

Noi detalii despre cazul femeii care a încercat să o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan uriaș, în direct, la Acces Direct. Vedeta a mărturisit că încadrarea juridică s-a schimbat și a mai spus ce se întâmplă în prezent cu dosarul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a declarat la Acces Direct că s-a schimbat încadrarea juridică în ceea ce privește atacul de acum câteva săptămâni. Vedeta a mărturisit că dosarul se află acum la omoruri și că nu a fost vorba doar despre o amenințare, ci a fost o tentativă de omor.

Mirela Vaida, despre femeia care a atacat-o la Acces Direct. Răsturnare de situație în dosar: 'A fost tentativă de omor'Mirela Vaida, despre femeia care a atacat-o la Acces Direct. Răsturnare de situație în dosar: 'A fost tentativă de omor'

„Este grav. Și faptul că a fost pe bune confirmă faptul că și încadrarea juridică a fost schimbată în ceea ce privește ce s-a întâmplat aici în platou. Nu a fost doar amenințare, ci tentativă de omor. Dosarul e la omoruri, la Poliția Capitalei, la Inspectoratul Poliției', a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

În prezent, dosarul se află acum la omoruri, la Poliția Capitalei, la Inspectoratul Poliției. Prezentatoarea TV speră că lucrurile se vor rezolva și că totul va reveni la normal. Mirela Vaida a rămas cu teamă de când a fost atacată în emisiune.

Citește și: Mirela Vaida, urmărită azi de o mașină suspectă: „Am trecut pe lângă moarte, nu mă pot liniști'

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida. Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

Citește și: Ipoteză neașteptată. Agresoarea Mirelei Vaida voia s-o atace pe Simona Gherghe? Femeia avea discernământ și va fi pusă sub acuzare

Citește și: Mirela Vaida a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o. Ce a declarat, plângând: „A acționat la pont”

Mirela Vaida a fost atacată în direct

Prezentatoarea de la Antena 1 a trecut prin momente de coșmar, după ce o femeie a intrat în platoul de la Acces Direct și a vrut să o lovească cu un bolovan. De atunci, Mirela Vaida a rămas cu un șoc puternic și este speriată de unii oameni din jurul ei.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac', declara Mirela Vaida la acea vreme.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter