Mirela Vaida a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o. Ce a declarat, plângând: "A acționat la pont"

Publicat pe

Azi, Mirela Vaida a ajuns la Poliție, pentru a depune plângere împotriva atacatoarei sale. Vedeta a fost agresată în direct, vineri, de o femeie care a aruncat spre ea cu un bolovan. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a izbucnit în lacrimi în fața secției de poliție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a mers recent la Secția 4 de Poliție pentru a depune plângere împotriva femeii care a atacat-o la finele săptămânii trecute, în direct. Vizibil emoționată, cu lacrimi în ochi, vedeta a mărturisit că se teme pentru viața ei.

Mirela Vaida a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o. Ce a declarat, plângând: "A acționat la pont"Mirela Vaida a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o. Ce a declarat, plângând: "A acționat la pont"

„Nu mă simt bine, vă dați seama”

Deși a primit mai multe amenințări de-a lungul timpului, Mirela Vaida a menționat că nu le-a luat în serios până acum. Vedeta se teme că ar putea exista o legătură între criminala de la metrou, Magdalena Șerban, care a amenințat-o în mediul online, si femeia care a agresat-o recent.

„Nu mă simt bine, vă dați seama. Sunt pentru prima dată aici, că-mi vine să și plâng. Nu am mai fost niciodată să depun o plângere și nu am mai trecut prin așa ceva. Am zis că o să fiu puternică, dar cred că emisiunea de astăzi va fi una grea pentru mine. Mi-au spus colegii că avem imaginile de pe camera de luat vederi și cred că va fi destul de greu să o duc. Da, primesc amenințări multe și o să înaintez plângere penală și pentru asta, adică primim foarte multe amenințări și în mediul online și nu le luăm în serios pentru că toată lumea își permite să facă și să spună orice', a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a mai menționat că este pregătită să depună plângere penală împotriva celor care îi doresc răul.

„Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață. Ne imaginăm că dacă putem zice orice oriunde despre persoanele publice suntem un fel de dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor. Pot să înțeleg că fiecare e liber să scrie și să facă ce vrea, dar în momentul în care lucrurile trec din viața virtuală în cea reală și oamenii vin cu pietre la propriu asupra ta, lucrurile devin grave și trebuie să facem un demers în acest sens', a mai declarat vedeta.

„De când sunt la Acces Direct, noi nu avem public. Eu am fost și acum 4 ani, nu există. Nu știu cum a ajuns acolo, nu înțeleg cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo la ora la care începe emisiunea. Să știe unde, să știe intrarea, traiectoria, sunt foate multe semne de întrebare, eu cred că a acționat la pont. Asta este mai grav, nu știu cine ar fi putut-o trimite', a declarat Mirela Vaida.

Citește și: Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: „Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite'

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut:„Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani: „În perioada pandemiei am slăbit'/ EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri după episodul cu Mirela Vaida. Și ea a fost atacată de un bărbat, în farmacie

Mirela Vaida, atacată în direct

Vineri după-amiază, în timp ce intrase în direct, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie necunoscută, care s-a repezit spre ea cu o cărămidă. Vedeta s-a salvat în ultima secundă, iar intrusa a fost oprită, cu greu, de colegii de platou. În cele din urmă, prezentatoarea a reușit să se calmeze și a ținut emisiunea până la capăt. Aceasta a explicat, printre lacrimi, cum se simte, dezvăluind că nimeni nu știe cine este agresoarea și că a fost chemată Poliția.

„Ne-am întors în direct. Sunt în stare de șoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți, avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbrăcată fix în momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine și țipa ‘să îmi dai banii’. M-am interesat, și colegii nu știu cine este această doamnă. Am chemat Poliția, am luat un calciu, să pot să mă calmez, și sunt în șoc realmente. Îmi este frică pentru viața mea.

Am fost amenințată de Magdalena Șerban, criminala de la metrou, care mă amenintă cu moartea. Am înțeles că este în închisoare încă”, a spus Mirela Vaida în direct, după ce a fost atacată.

Foto: Captură YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter