Liviu Vârciu, mesaj dureros la 12 ani de la moartea fratelui său: "Îmi lipsești!"

Publicat pe

Liviu Vârciu și-a emoționat recent fanii, comemorând și în mediul virtual unul dintre cele mai triste evenimente din viața sa – moartea fratelui său. Vedeta de la Te cunosc de undeva! încă își plânge fratele la 12 ani de la moartea ascestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu este mereu zâmbitor și pus pe șotii însă puțini știu că, acum 12 ani, artistul a trecut prin momente dramatice. Vedeta de la Te cunosc de undeva! și-a pierdut fratele, care a pierit într-un tragic accident de mașină, la doar 30 de ani, lăsând în urmă o familie neconsolată.

Liviu Vârciu, mesaj dureros la 12 ani de la moartea fratelui său: "Îmi lipsești!"Liviu Vârciu, mesaj dureros la 12 ani de la moartea fratelui său: "Îmi lipsești!"

„Au trecut atâția ani fără tine!”

Recent s-au împlinit 12 ani de la dispariția prematură a lui Ionuț, iar fratele său a scris un mesaj emoționant pe contul de socializare, unde a postat și o fotografie a acestuia, alături de fiul său.

'Îmi lipsești, frățiorul meu! 99 -JON! Au trecut atâția ani fara tine…', a fost mesajul emoționat care a însoțit fotografia.

Citește și: Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: „Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite”

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut:„Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi’. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

Citește și: Ce a dezvăluit Angelina Jolie, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt:„M-am concentrat pe vindecarea familiei’

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani: „În perioada pandemiei am slăbit”/ EXCLUSIV

De altfel, cu ceva vreme în urmă, Liviu Vârciu mărturisea că și-ar fi dorit să fi fost mai implicat în ceea ce privește familia și mai apropiat de fratele său.

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu', declara vedeta de la Te cunosc de undeva!

Fratele lui Liviu Vârciu a pierit într-un accident dramatic

În anul 2009, Ionuț Vârciu a murit într-un accident de mașină. Fratele lui Liviu Vârciu se afla la volanul autoturismului și a pierdut controlul acestuia într-o curbă, în localitatea Ovidiu. Tânărul s-a izbit cu mașina de parapet și apoi s-a răsturnat pe câmp. Ionuț Vârciu și-a pierdut viața în urma impactului.

Fratele lui Liviu Vârciu avea doar 30 de ani atunci când s-a stins din viață și a lăsat multă durere în urma lui. Ionuț Vârciu avea un băiat, pe nume Mario, de care prezentatorul TV s-a interesat cât de mult a putut. Liviu Vârciu a făcut față cu greu pierderii fratelui său. Șase luni după moartea lui Ionuţ, prezentatorul TV nu a fost în stare de nimic, după cum povestea chiar el, într-un interviu mai vechi.

Atunci când Ionuț Vârciu s-a stins din viață în teribilul accident de mașină, fiul lui, Mario, avea doar un an. Liviu Vârciu i-a promis fratelui său că va fi alături de băiatul lui de fiecare dată când va avea nevoie. 

Liviu își sună des nepotul și se interesează de soarta lui. Îi duce cadouri și nu lipsește în niciun moment important din viață puștiului. Băiatul este apropiat și de bunicii din partea tatălui, care îl iubesc că pe ochii din cap. Varciu l-a luat de câteva ori pe copil și la București, unde i-a făcut toate poftele. La rândul sau, băiatul lui Ionuț este înnebunit după unchiul sau. Financiar nu îl ajută pentru că nu este nevoie, dar în schimb îi oferă toată afecțiunea unui tată„, a declarat un apropiat al familiei Varciu, pentru Cancan, în urmă cu ceva timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter