Mirela Vaida, urmărită azi de o mașină suspectă: „Am trecut pe lângă moarte, nu mă pot liniști”

Publicat pe

Mirela Vaida este foarte atentă la ce se întâmplă în jurul ei de când a fost atacată în platoul emisiunii Acces Direct. Acum, la câteva săptămâni distanță de la atac, prezentatoarea TV a afirmat în cadrul emisiunii că, astăzi, a fost urmărită de o mașină suspectă încă de acasă și până a ajuns la redacție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida trece din nou prin clipe grele. Prezentatoarea TV a fost atacată de o femeie, acum câteva săptămâni. Agresoarea a pătruns în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat cu un bolovan de dimensiuni considerabile spre ea.

Mirela Vaida, urmărită azi de o mașină suspectă: „Am trecut pe lângă moarte, nu mă pot liniști'Mirela Vaida, urmărită azi de o mașină suspectă: „Am trecut pe lângă moarte, nu mă pot liniști'

De la nefericitul eveniment, Mirela Vaida este foarte atentă la ce se întâmplă în jurul ei, iar acum, a declarat că, astăzi, o mașină suspectă a urmărit-o de acasă și până la redacție.

Vorbim și despre ce mi s-a întâmplat mie, cu două ore în urmă, când am ajuns la redacție, pentru că odată ce am trecut pe lângă moarte, sunt extrem suspectă. Sunt atentă la toate mașinile care mă urmăresc, lucru pe care astăzi l-am văzut mai evident decât oricând. O mașină care de pe DN1, din afara Bucureștiului, și până aici, deși eu am mai făcut o escală și am mai zăbovit, a fost pe urmele mele. Lucrul ăsta nu mă poate liniști', a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida.Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

Citește și: Mirela Vaida, păzită de o armată de bodyguarzi de când a fost atacată.Cum s-a implicat soțul ei

Citește și: Ce se întâmplă cu Aurel Pădureanu, la 10 zile după ce a murit Cornelia Catanga:„Zilnic plâng pe mormântul ei'

Citește și: Cât câștigă Selly pe lună din Youtube.Suma ajunge la zeci de mii de euro

Mirela Vaida, urmărită de o mașină suspectă

Mirela Vaida a continuat prin a spune că ar liniști-o dacă șoferul mașinii suspecte ar fi fost un paparazzo, lucru pe care l-ar putea înțelege.

M-ar liniști un singur lucru. Dacă aș afla că acest bărbat e un paparazzo și că își face treaba. Până la urmă e o chestie asumată, ziarele trebuie să trăiască, la fel ca televiziunile. Or da câteva imagini cu mine „ce mai face, Mirela? Cum o duce? E păzită? Nu e păzită?'. Treaba lor. Pot să înțeleg treaba asta, pentru că lucrez în media, îmi asum că sunt persoană publică, apar zilnic la tv, deci nu mă deranjează atâta timp cât nimeni nu mă deranjează', a mai transmis Mirela Vaida.

„Recunosc că sunt agitată'

Mirela Vaida speră că șoferul mașinii va putea fi identificat. Ba chiar, colegii ei din redacția Acces Direct scot imaginile de pe camerele de supravegheri. Prezentatoarea TV le cere oamenilor s-o ajute să identifice posesorul mașinii.

Dar dacă acest bărbat nu e paparazzo, atunci e problemă. Pentru că pot să conectez în mintea mea că poate avea o legătură faptul că o mașină mă urmărește cu ce mi s-a întâmplat aici în platou. O să dăm câteva imagini, colegii le scot de pe camerele de supraveghere, o să le discutăm puțin mai târziu și în prezența avocatului. Dacă ne puteți da detalii despre posesorul mașinii, ne-ați ajuta foarte mult. Recunosc că sunt agitată', a concluzionat prezentatoarea TV, potrivit spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter