Cât câștigă Selly pe lună din Youtube. Suma ajunge la zeci de mii de euro

Publicat pe

Cât câștigă Selly pe lună din Youtube? Selly se bucură de un succes real în mediul online. Tânărul are o mulțime de fani pe rețelele sociale, iar pe YouTube are aproape trei milioane de abonați. De-a lungul timpului Selly a fost discret în ceea ce privește sumele pe care le câștigă pe lună din activitatea sa, dar Cătălin Măruță l-a convins să spună cât câștigă pe lună din YouTube.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cât câștigă Selly pe lună din Youtube? Selly a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a abordat și subiectul referitor la veniturile din online ale lui Selly. Vogger-ul se mândrește cu sumele pe care le câștigă, însă a vrut să păstreze discreția.  

Cât câștigă Selly pe lună din Youtube. Suma ajunge la zeci de mii de euroCât câștigă Selly pe lună din Youtube. Suma ajunge la zeci de mii de euro

„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact. Care e averea ta sau cât valorezi tu.

Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire', a spus Selly, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Emisiunea lui Selly de la Prima TV, scoasă de pe post.”A fost decizia mea să renunț”

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Citește și: Cine este Luca Pintea de la Chefi la Cuțite.A consumat droguri și a făcut închisoare

Citește și: Ami a avut COVID-19. Cum se simte acum:„Am făcut 3 teste'

Cât câștigă Selly pe lună din Youtube

Selly a fost întrebat de Cătălin Măruță cât câștigă el din YouTube. Vloggerul a dezvălui că, într-o lună, a câștigat și 15.000 de euro.

E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună', a declarat Selly despre cât câștigă pe lună din YouTube.

Selly a renunțat la emisiunea de la Prima TV

Selly a renunțat recent la emisiunea pe care o prezenta la Prima TV, Selly Show, iar decizia sa a fost una surprinzătoare pentru fanii tânărului care a făcut primul milion de euro la doar 18 ani. Se pare însă că show-ul găzduit de tânărul vlogger nu a înregistrat audiențele așteptate, așadar Selly a luat decizia de a renunța la acest proiect.

A fost decizia mea și numai a mea să nu mai realizez emisiunea la Prima TV. Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog', a declarat Selly, pentru Pagina de Media.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter