Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Publicat pe

Andreea Bălan are un corp de invidiat. Artista are o viață activă și este într-o formă de zile mari. Vedeta a primit în dar un cântar și a vrut să vadă dacă funcționează sau nu. Andreea Bălan nu s-a ferit să publice rezultatul pe Instagram și a arătat câte kilograme are, la 1.65 m înălțime.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan arată impecabil chiar dacă a născut de două ori. Vedeta are o viață activă și este într-o formă de zile mari. Recent, artista a primit cadou un cântar și a vrut să vadă dacă funcționează sau nu.

Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțimeCâte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Prima și prima dată, l-au testat cele două fetițe ale ei, Ella și Clara. După care, Andreea Bălan s-a urcat pe cântar și a așteptat rezultatul, care nu a întârziat să apară. Poate v-ați fi așteptat sau nu, dar artista cântărește nici mai mult, nici mai puțin de 49 de kilograme!

„49. Ca de obicei!', a spus Andreea Bălan în momentul în care a văzut numărul asupra căruia s-a oprit cântarul.

Citește și: Procesul continuă!De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George Burcea

Citește și: Cum au reacționat Andreea Bălan și Tiberiu Argint după ce s-a zvonit că s-au despărțit.Fotografia care spune tot despre relația lor!

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o pe Vlăduța Lupău, la Românii au Talent:„Cine p..a mea e?' Ce replică i-a dat Andra

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman când a aflat că fiica ei de 7 ani are iubit:'Taică-su, când o să afle…'

Andreea Bălan, într-o formă de zile mari

Andreea Bălan este o persoană foarte activă. De fiecare dată, vedeta uimește prin spectacolele ei, artista fiind și o dansatoare desăfârșită. Cu toate că a trecut prin numeroase greutăți, Andreea Bălan este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață, semn că nimic nu poate s-o îngenunchieze.

Aceasta a fost la un pas de a-și pierde viața în momentul în care a născut-o pe Clara, iar mai apoi a urmat divorțul de tatăl fetițelor, George Burcea. Ba mai mult, Andreea Bălan nu va mai putea să rămână însărcinată niciodată, veste care a întristat-o pe aceasta.

Acum, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argit, iar lucrurile devin din ce în ce mai serioase între cei doi.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, un frumos cuplu

După separarea de tatăl copiilor ei, Andreea Bălan și-a refăcut viața în brațele lui Tiberiu Argint. Artista pare că s-a liniștit, în sfârșit, și acum este împăcată și fericită. Cei doi au plecat în mai multe vacanțe împreună, solista are o relație foarte bună și cu sora iubitului ei și toată lumea s-a gândit că următorul pas ar fi să se mute împreună. Lucru care nu s-a întâmplat și pare că nu se va concretiza prea curând.

La rândul lui, George Burcea are o nouă relație, cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea Ferma. De altfel, nici cei doi nu au făcut următorul pas de a se mute împreună. Au locuit amândoi doar pentru o perioadă scurtă, când cei doi au avut COVID-19.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter