Scandal pentru înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, din cauza protocolului COVID-19: "Nu va fi înmormântat ca un câine"

Publicat pe

Scandal în jurul înmormântării artistului Nelu Ploieșteanu. S-a schimbat din nou data înmormântării cântărețului de muzică lăutărească. Ceremonia ar urma să aibă loc mâine, întrucât fiicele sale nu ar vea timpul necesar pentru a se ocupa de cele necesare, înainte de ora 17.00 așa cum se prevede acum, pe fondul restricțiilor impuse în pandemie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Îmbrăcate în doliu, fiicele regretatului artist Nelu Ploieșteanu au mers astăzi la INML pentru a ridica trupul neînsuflețit al tatălui lor. Din păcate, planurile lor ca artistul să fie astăzi îngropat lângă fiul lui au fost date peste cap din cauza restricțiilor.

Scandal pentru înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, din cauza protocolului COVID-19: "Nu va fi înmormântat ca un câine"Scandal pentru înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, din cauza protocolului COVID-19: "Nu va fi înmormântat ca un câine"

Cele două fiice nu au mai ridicat trupul neînsuflețit al tatălui, motivând că nu au la dispoziție timpul necesar pentru a se ocupa de înmormântare până la ora 17.00.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat mâine

Totul se întâmplă după ce înmormântarea a mai fost amânată pentru efectuarea unei autopsii. Familia a sperat până în ultimul moment ca marele artist să fie înmormântat creștinește, însă rezultatele au indicat că avea COVID 19 și în momentul decesului.

Familia nu are acum încotro decât să se supună rigorilor legii. Sicriul sigilat cu trupul său neînsuflețit va fi ridicat mâine de la INML de către fiice, când va fi și înmormântat, în prezența a numai 20 de persoane.

Citește și: Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu. Legiștii au stabilit cauza morții:a avut sau nu COVID?

Citește și: Ce pensie avea Nelu Ploieșteanu, după 55 de ani de muncă:”Aș muri de foame, dacă…”

Citește și: Detalii neștiute despre prietenia dintre Nelu Ploieșteanu, Ștefan Iordache și Gheorghe Dinică:”Le plăcea viaţa”

Mara Bănică: „Are dreptul la o slujbă'

„Nea Nelu nu va fi înmormântat ca un câine, nu există așa ceva, să-l duci la cimitir în momentul în care îl iei de la IML. Are dreptul la o slujbă. Soția lui e acasă, se simte foarte rău. Nu este dispărută. Este distrusă de durere, e pe pastile. Cât despre înmormântare, se va oganiza mâine. Legea nu permite priveghi, deși s-a dorit asta. Nu se poate! Există o revoltă a familiei!

Familia crede că nu mai avea Covid! Familia se va supune legilor acestei țări. Dar nu era posibil să-l îngroape azi, măcar dacă le dădeau de ieri rezultatele!', a spus jurnalista Mara Bănică, la Antena 3.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă fiul lui

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său Mihăiță, care a murit în urmă cu trei ani de zile, în urma unei lungi și grele suferințe. Tânărul a suferit toată viața în urma unei injecții prost făcute.

Artistul și soția sa, Elena, au avut o cruce grea de dus – fiul lor, suferind de tetrapareză spastică, a fost îngrijit până la 32 de ani, când a încetat din viață, ca un bebeluș. doar dedicare părinților, și în special a Elenei, l-a ținut în viață până acum trei ani. După moartea lui Mihăiță, cei doi soți au creat un adevărat altar la locul de veci al tânărului. Mormântul era extrem de bine îngrijit, iar Elena venea săptămânal la cimitir cu lumânări, flori și jucării pentru fiul lor.

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu COVID-19. Cântărețul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe data de 18 martie. După mai bine de trei săptămâni de suferință, celebrul lăutar s-a stins din viață pe patul de spital.

‘Din păcate maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!, a scris pe pagina de socializare Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter