Procesul continuă! De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George Burcea

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea se află în plin proces de divorț. În momentul de față, amândoi au alți parteneri de viață și și-ar dori să fie liberi și din punct de vedere legal. Motivul pentru care divorțul nu se poate pronunța este reprezentat de una dintre cerințele artistei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Andreea Bălan încă sunt căsătoriți în acte, chiar dacă amândoi și-au găsit refugiul în brațele unei alte persoane. Artista are o relație cu Tiberiu Argint, iar George cu Viviana Sposub.

După nici aproape un an de zile, divorțul nu poate fi pronunțat. Motivul este reprezentat de faptul că Andreea Bălan cere ca George Burcea să plătească o anumită sumă de bani pentru pensia alimentară a celor două fetițe pe care le au împreună.

Procesul continuă! De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George BurceaProcesul continuă! De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George Burcea

Însă, George Burcea nu are încasări constante și a fost nevoit să vină cu dovezi care să confirme faptul că nu își permite să plătească suma cerută de Andreea Bălan și nici sumele datorate din ianuarie 2020, din momentul în care a plecat din casa artistei, potrivit impact.ro.

De asemenea, Andreea Bălan solicită și un test antidrog prin care George Burcea să dovedească faptul că nu mai consumă substanțe interzise. Artista ar face orice pentru fetițele ei și vrea să se asigure că Ella și Clara sunt permanent în siguranță.

Citește și: Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea:'Chiar mă văd măritată'

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au certat în mașină.Motivul disputei indică, de fapt, că relația lor e din ce în ce mai serioasă

Citește și: Maradona și Pablo Escobar, pe scena iUmor.Cine interpretează celebrele personaje

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Oana Roman:„O fotografie atât de prelucrată'

Andreea Bălan vrea să se mărite din nou

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, dar asta nu înseamnă că trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Artista își dorește să devină mireasă încă o dată și speră că de data asta va fi cu noroc. Aceasta se declară o femeie iubită, fericită și împlinită.

Artista nu regretă nicio experiență din trecutul ei și spune că învață de la fiecare om care intră în viața ei. Mariajul eșuat cu George Burcea și-a lăsat amprenta asupra sufletului artistei, însă Andreea Bălan este puternică și optimistă că viitorul se va arăta mult mai blând cu ea.

Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu', a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Star Matinal', de pe Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter