Scandal între Sorin și Jador la Survivor: „Ești un prefăcut! Nu ai nimic la picior!”

Publicat pe

În jocul pentru imunitate de la Survivor, concurenții luptă cu toate forțele lor pentru a nu ajunge să se voteze între ei. Tensiunile dintre Faimoși și Războini ating cote maxime. Ba mai mult, Sorin îl acuză pe Jador că nu are nimic la picior și că se preface și, de aici, un întreg scandal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu și Jador sunt recunoscuți pentru tachinările și înțepăturile dintre ei, însă lucrurile au degenerat. În ediția de vineri, un schimb dur de replici între cei doi a izbucnit în timpul meciului. Sorin l-a acuzat pe Jador că se preface și că nu are nimic la picior, lucru pe care i l-a spus și în cadrul jocului de recompensă.

Scandal între Sorin și Jador la Survivor: „Ești un prefăcut! Nu ai nimic la picior!'Scandal între Sorin și Jador la Survivor: „Ești un prefăcut! Nu ai nimic la picior!'

Jador nu a părut așa afectat de spusele Războinicului și l-a criticat la rândul lui. Cântărețul l-a acuzat pe Sorin Pușcașu că a încercat să dea afară toți oamenii buni din echipă.

Jador: Ai încercat să dai oamenii buni afară din echipă!

Sorin: Ești un terminat și un prefăcut! Nu ai nimic la picior! Dacă pierd, eu măcar intru, nu mă prefac! Am probleme și eu, dar nu mă prefac.

Războinicii cred că vor câștiga jocul pentru imunitate

Vineri, 19 martie, concurenții Survivor România au parte de primul joc de imunitate al săptămânii, iar Războinicii și Faimoșii deja și-au făcut strategiile. Sorin crede cu tărie că jocul din această seară va fi câștigat de ei.

Sorin: Sunt șanse foarte mari să câștigăm, pentru că sunt demoralizați.

Citește și: Jador a revenit în cârje la Survivor.Faimoșii, în stare de șoc

Citește și: Tatăl lui Jador, după ce a aflat că fiul său revine la Survivor.„Mama lui a plâns tot timpul'

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 46 de ani.S-a fotogrfiat dimineața, abia trezită din somn

Citește și: Cum a reacționat Elena Merișoreanu când a auzit că Mirabela Dauer are pensie de merit:„A fost și rămâne…'

În cazul în care Războinicii vor pierde și vor fi nevoiță să facă nominalăzări, voturile par că vor merge tot spre Albert, chiar dacă acesta a ieșit de două ori la rând preferatul publicului.

Mellina: Păi Sorin ce să facă? O să îl voteze în continuare până o să iasă. Altceva ce poate să facă?

Scandal între Sorin și Jador la Survivor: „Ești un prefăcut! Nu ai nimic la picior!'Scandal între Sorin și Jador la Survivor: „Ești un prefăcut! Nu ai nimic la picior!'

Faimoșii de la Survivor știu pe cine vor vota

Pe de altă parte, Faimoșii sunt încrezători că jocul de imunitate de la Survivor va fi câștigat de ei. Cătălin Moroșanu mizează pe energia bună din echipă.

Cătălin Moroșanu: Cred cu toată inima mea că o să avem o energie bună la jocul de imunitate.

Pe de altă parte, în cazul unei înfrângeri, cea vizată de către Faimoși este tot Andreea Antonescu. Să nu uităm că băieții o consideră veriga slabă și au spus că vor vota doar pe criterii sportive de acum încolo.

Zanni: Dacă nu vom fi bine, trebuie să scăpăm la un moment dat de Andreea. (n.r.- Andreea Antonescu)

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter