Jador a revenit în cârje la Survivor. Faimoșii, în stare de șoc

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit. Jador, după două săptămâni pe care le-a petrecut la spital din cauza accidentării sale pe unul dintre trasee, a revenit în competiția Survivor România. Ce-i drept, apariția sa i-a șocat pe colegii lui de echipă. Cel mai probabil, Faimoșii nu se așteptau sa-l vadă în cârje pe Jador.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador a revenit în competiția Survivor România și, automat, pe micile ecrane după ce s-a accidentat și a fost dus la spital, unde a rămas pentru două săptămâni.

În momentul în care Faimoșii l-au văzut pe colegul lor, aceștia au rămas înmărmuriți. Ba chiar Andreea Antonescu și Elena Marin și-au dus mâinile la gură, nevenindu-le să creadă ce văd. Jador, din cauza accidentării grave suferite, a revenit alături de colegii săi în cârje și cu piciorul în ghips.

Jador a revenit în cârje la Survivor. Faimoșii, în stare de șocJador a revenit în cârje la Survivor. Faimoșii, în stare de șoc

Faimoșii și-au revenit repede din starea loc de șoc în momentul în care au constatat că starea de spirit a lui Jador a rămas la fel. Cântărețul, în stilul lui caracteristic, a început să-i tachineze pe Războinici, în special pe Sorin. Sorin și Jador sunt cunoscuți pentru înțepăturile reciproce de la Survivor România.

Primul care a mers să-l ia pe Jador în brațe a fost Culiță Sterp, semn că prietenia lor încă există indiferent de disensiunile pe care le-au mai avut de-a lungul competiției.

Jador a revenit la Survivor în cârje

Jador a recunoscut că i-a fost dor de colegii săi de la Survivor România și că s-a plictisit teribil în spital. De asemenea, a zis că se simte pregătit să intre pe traseu și că vrea să se lupte cu Sorin. Desigur, cuvintele au fost rostite de Jador în spirit de glume.

„Sunt pregătit, intru pe traseu azi. Eu vreau să lupt cu Sorin. Am avut câteva probleme, cu stomacul, cu piciorul. Am cerut doctoriță… am vrut o asistentă, nu mai vreau să-l văd pe Teo (medicul).

Citește și: Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor:”Îmi este dor…”

Citește și: Drama lui Jador. Ambii lui părinți au suferit de cancer:”Am stat flămând, n-aveam bani să mănânc”

Citește și: Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o groaznic pe Elena Marin:„Ești cea mai falsă, m-am săturat să te văd!'

Citește și: Burlacul Andi Constantin a suferit din dragoste. Ce s-a întâmplat cu prima lui iubită:„Eram foarte gelos'

Am început să citesc de plictiseală, domnu’ Dan. Am citit o carte, dacă îți zic râzi… Mica Sirenă. Eu nu am venit aici să fiu ca Buturugă. Mă duc acasă la mama, vreau să înțeleagă ce spun.

Nu vă duceți la spital, stai între patru pereți, numai tu cu un gardian. Mi-a fost sincer dor de colegi, vreau să le mulțumesc că m-au scos din apă și vreau să îmi cer iertare de la Musty', a spus Jador.

Jador nu poate participa pe traseele sportive

Jador nu are acceptul medicului să intre pe traseele sportive de la Survivor România. Cântărețul poate să urmărească jocul de pe bancă și să îi susțină pe colegii săi.

Traseul a fost unul pe apă, iar Jador nu a putut pierde ocazia de a-l mai tachina puțin pe Sorin.

Musty a ieșit… și Romina! Doamne! Sorine, vezi că e joc cu apă, ți-e rău azi. Sorine, a plecat nevasta (Musty). Cine te mai iubește pe tine?', a glumit Jador cu Războinicul.

Toți fanii lui cântărețului așteaptă ca el să se recupereze complet și să revină pe traseele sportive de la Survivor România.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter