Burlacul Andi Constantin a suferit din dragoste. Ce s-a întâmplat cu prima lui iubită: "Eram foarte gelos"

Publicat pe

Noul Burlac de la Antena 1 are o misiune grea. Va avea de ales dintre 25 de tinere, iar la final rămâne de văzut dacă își va găsi dragostea. Puține dintre fanele lui știu detalii despre drama lui Andi Constantin. Prima lui mare iubire l-a lăsat cu inima frântă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Avea 21 de ani când s-a îndrăgostit nebunește de o tânără cu ochii verzi. Relația lor a durat doi ani, însă Andi a fost părăsit la final. Acea suferință a păstrat-o mereu în suflet, iar mai târziu le-a rănit pe iubitele lui din această cauză. Acum este decis să nu mai aleagă cu inima, la Burlacul, ci cu mintea.

‘E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul', a declarat Burlacul Andi Constantin.

Burlacul Andi Constantin a suferit din dragoste. Ce s-a întâmplat cu prima lui iubită: "Eram foarte gelos"Burlacul Andi Constantin a suferit din dragoste. Ce s-a întâmplat cu prima lui iubită: "Eram foarte gelos"

Drama lui Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1

Relația cu femeia care i-a marcat viața a fost, din păcate, una la distanță. Din această cauză s-au și sfârșit lucrurile între tânăra cu ochii verzi și Andi Constantin.

'Am fost doi ani cu ea. A fost prima mea iubită, cu adevărat. Acum îmi ghidez relațiile după cum a fost ea. A fost un monument de feminitate și de căldură. M-a iubit peste măsură. Din păcate, distanța ne-a făcut să încetăm relația. Nu era în oraș, locuia la 300 kilometri de mine.

Aveam 21 de ani, eram foarte gelos, ea era de aceeași vârstă. E frumoasă, are ochii verzi. Cred că eram prea tânăr, dar acum o regret, o pierd cu drag în suflet. Este tiparul de femeie pe care îl caut. Nu mai ținem legătura, așa e mai bine pentru amândoi', a povestit Andi într-un interviu.

Citește și: Andi Constantin, primele declarații înainte de Burlacul: „Am decis că voi alege cu creierul”

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1: ‘Am înțeles că se vrea altceva’

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei: „Am redus ieșirile, fac și vaccinul'/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul. Emisiunea s-a filmat în Turcia

Primele declarații despre fetele de la Burlacul

Vineri, 5 martie 2021, Burlacul a făcut cunoștință cu cele 25 de tinere și va discuta pe îndelete cu toate concurentele. După ce se vor cunoaște suficient, 15 dintre ele vor fi alese să rămână alături de Burlacul, primind câte un trandafir roșu din partea lui Andi Constantin.

‘Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge, a declarat Andi Constantin la Antena Stars.

Andi Constantin a recunoscut că a făcut videochat

După ce au apărut fotografiile cu el gol pușcă și a fost criticat de telespectatori, Andi s-a scuzat și a explicat de ce a ajuns să facă aceste lucruri.

‘Doamna mea, ați fost dvs în locul meu? V-am cerut eu bani de mâncare sau bani să plătesc facultatea? Sau de chirie? Pentru că nu sunt din București. Sau abonamentul pentru 41? Ați muncit dvs 12 ore pe zi, două job-uri (8h + 4h part time)? Eu am venit cu 1 milion în buzunar la București. Cu atât au putut părinții mei să mă ajute. Credeți că i-am judecat că nu mi-au dat mai mult? Nu, le-am mulțumit și pentru ăia. În loc să stau după posibilitatea lor, am ales să fac ceva.

Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară’. Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară’, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm.’, a fost mesajul lui Andi de la Insula iubirii.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter