Testamentul lui Edith Gonzales, făcut public. Cui i-a lăsat regretata actriță întreaga avere

Publicat pe

Edith Gonzales a încetat din viață pe 13 iunie 2019. La aproape doi ani de la moartea ei, fanii acesteia au aflat cui a decis actrița să lase întreaga avere. Testamentul lui Edith Gonzales a fost făcut public de către fratele ei, Víctor Manuel González.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fratele lui Edith Gonzales a decis să spună public cui i-a lăsat actrița averea pe care a acumulat-o de-a lungul carierei sale.

Documentul lăsat de Edith a fost deschis și citit public, la postul Televisa, de către fratele lui Edith Gonzales, Víctor Manuel González, și soțul acesteia, Lorenzo Lazo.

Testamentul lui Edith Gonzales, făcut public. Cui i-a lăsat regretata actriță întreaga avereTestamentul lui Edith Gonzales, făcut public. Cui i-a lăsat regretata actriță întreaga avere

Actrița a decis ca ca întreaga sa avere, estimată la un milion de dolari, să ajungă la fiica sa, Constanza. De asemenea, tânăra mai are un an de așteptat până să poată intra în posesia banilor și a lucrurilor pe care Edith Gonzales i le-a lăsat moștenire.

„Moștenitorul universal este nepoata mea, Constanza. Eu sunt executorul. Totul merge ca uns. A durat puțin mai mult din cazua pandemiei, dar iată-ne aici.

Se așteaptă vârsta majoratului ei, astfel încât să își poată exercita bunurile după cum consideră de cuviință', a explicat Victor Gonzalez, la emisiunea Hoy, potrivit cancan.ro.

Citește și: La doi ani după moartea ei, soțul lui Edith Gonzales iubește din nou!Lorenzo Lazo are o iubită cu 24 de ani mai tânără

Citește și: Fiica lui Edith Gonzales, scrisoare emoționantă după moartea mamei:”Mi-ar fi plăcut să fiu jumătate din femeia care erai tu”

Citește și: Drama lui Jador. Ambii lui părinți au suferit de cancer:„Am stat flămând, n-aveam bani să mănânc'

Citește și: Diagnosticul grav primit de Laurette, după bătaia cruntă din hotel.Ce au notat medicii în scrisoarea medicală

Fiica lui Edith Gonzales, încântată de decizia mamei

Constanza, fiica regretatei Edith Gonzales, este încântată de decizia pe care a luat-o mama ei înainte să moară. Un alt lucru care o bucură pe fată este că ultima dorință a mamei sale a fost respectată.

Suntem înțelegători, pentru că nu suntem genul de familie care caută ceartă. Una din învățămintele pe care ni le-a lăsat Edith este acela că trebuie să negociem și că totul trebuie rezolvat cu înțelegere, dragoste și afecțiune', a mai declarat Victor Gonzalez, fratele regretatei actrițe.

Ce relație avea Edith Gonzales cu fiica ei

Pe 13 iunie 2019, Edith Gonzalez a murit. Celebra actriță avea 54 de ani, iar în anul 2016 a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. În anul 2018, regretata actriță anunțase că se vindecase de această boală teribilă.

În ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat și în urma cărora a ramas fără păr, cancerul a învins-o.

Edith Gonzales avea o relație extrem de apropiată cu fiica ei. A avut grijă ca adolescenta să aibă legătură cu arta, luând cursuri de balet. Micuța a fost mereu alături de mama sa, în cele mai dificile momente.

„Era doar o copilă când i s-a spus că am cancer. Timp de trei săptămâni a dormit la capul patului, lângă mine, nu și-a abandonat mama‘, spunea vedeta despre fiica ei.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter