Ce se întâmplă cu actrița Ileana Stana Ionescu de când s-a retras de pe scenă: "Bătrâneţea nu oferă cele mai bune arme de apărare"

Publicat pe

Ileana Stana Ionescu, în vârstă de 85 de ani, s-a retras de pe scenă și mulți se întreabă ce mai face marea actriță. Soțul ei, Andrei Ionescu, a dezvăluit că încearcă să se protejeze cât mai mult de teama noului coronavirus. Mai mult, cei doi aproape s-au izolat în casă și nu-și asumă niciun risc în această perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ani de zile a urcat pe scena teatrului românesc, iar talentul ei a fost apreciat cu ropote de aplauze. Ileana Stana Ionescu se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de la noi și mulți se întreabă cum se mai simte și ce mai face.

Ce se întâmplă cu actrița Ileana Stana Ionescu de când s-a retras de pe scenă: "Bătrâneţea nu oferă cele mai bune arme de apărare"Ce se întâmplă cu actrița Ileana Stana Ionescu de când s-a retras de pe scenă: "Bătrâneţea nu oferă cele mai bune arme de apărare"

Care este starea de sănătate a actriței Ileana Stana Ionescu

Soțul ei, Andrei Ionescu, a precizat că starea ei de sănătate se menține constantă, însă artista evită să mai ofere interviuri.

'Preferăm să interacţionăm cât mai rar cu putinţă, chiar şi telefonic. Nu o facem din rea-voinţă, dar bătrâneţea nu-ți oferă întotdeauna cele mai bune arme de apărare. Ca atare, e mai bine ca ea să rămână într-un anume fel în conştiinţa iubitorului de film sau de teatru românesc!', a spus Andrei Ionescu pentru playtech.ro.

Citește și: O mai ții minte pe Ileana Stana Ionescu? Nu o mai recunoști!Cum arată simpatica actriță la 82 de ani și cu ce necazuri se confruntă!

Citește și: Povestea de viață a actriței Ileana Stana Ionescu.La 82 de ani, locuiește într-o casă în care plouă

Citește și: Victor Slav și Sofia, imagini adorabile.Fetița stă cu el, când Bianca Drăgușanu petrece timpul cu Gabi Bădălău

Citește și: Scandal între iubita lui Sorin de la Survivor și Roxana Ghiță:„Îi faceți imaginea varză și el nu se poate apăra!'

Soțul actriței Ileana Stana Ionescu: „Cumpărăturile le luam de la poartă'

Cei doi soți s-au retras de ceva vreme în casa situată într-un cartier izolat din nordul Capitalei și petrec cât mai mult timp în locuință pentru a se proteja de COVID-19. Încearcă să interacționeze cu cât mai puțină lume, iar persoanele care se ocupă de cumpărături le lasă direct la poartă.

'Aici ne petrecem de ceva ani buni bătrânețea. Iar de când cu povestea asta, cu pandemia, aproape că ne-am izolat. Încercăm să ne protejăm cât mai bine, fiindcă e clar că e nu lucru de şagă cu virusul ăsta. Dacă avem ceva cumpărături de făcut, rugăm pe cineva cunoscut s-o facă în locul nostru. Acesta ne aduce cele dorite şi ni le lasă la poartă.

Nu interacţionăm cu multă lume. Mai degrabă cu foarte puţini. În plus, avem în faţa casei un fel de mică grădiniţă, unde mai petrecem anumite ceasuri, mai ales dacă vremea e una frumoasă, care să ţină cu noi!', a mai povestit soțul actriței Ileana Stana Ionescu.

Ileana Stana Ionescu și soțul ei intenționează să se vaccineze

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu intenționează să se și vaccineze, cu toate că nu se grăbesc și au și expus motivele pentru care au decis să aștepte.

'Ne vom vaccina, dar nu ne grăbim să facem asta. Dacă ne-am vaccina în perioada asta, ar trebui să interacţionăm cu ceva persoane, iar situaţia pandemiei e încă departe de a fi ţinută sub control. Aşa că am decis să mai aşteptăm şi s-o facem la vară sau poate chiar la toamnă, când datele chestiunii vor fi cu siguranţă altele!', a mai transmis Andrei Ionescu pentru sursa citată.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter