Scandal între iubita lui Sorin de la Survivor și Roxana Ghiță: "Îi faceți imaginea varză și el nu se poate apăra!"

Publicat pe

Războinicii care au părăsit Survivor, respectiv Roxana Ghiță, Marilena și Alin Sălăjean, au făcut o serie de dezvăluiri despre Sorin, care au stârnit furia iubitei acestuia. Roxana s-a apărat după ce a fost atacată de Laura și a asigurat-o că nimeni nu a mințit în privința lui Sorin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dezvăluirile pe care le-au făcut Războinicii care au părăsit Survivor nu l-au pus într-o lumină bună pe Sorin, iar iubita concurentului, Laura, cea care îi administrează contul de Instagram, a sărit la atac. În mod special, iubita lui Sorin a avut critici dure la adresa Roxanei Ghiță.

Scandal între iubita lui Sorin de la Survivor și Roxana Ghiță: "Îi faceți imaginea varză și el nu se poate apăra!"Scandal între iubita lui Sorin de la Survivor și Roxana Ghiță: "Îi faceți imaginea varză și el nu se poate apăra!"

Laura crede că Sorin este criticat pe nedrept, cu scopul de a fi pus într-o lumină proastă și fanii emisiunii să nu-l mai voteze.

„E interesant cum subiectul Sorin e încă pe buzele foștilor concurenți. Îl acuzi, Roxana Ghiță, că trăiește în trecut, dar voi ce faceți? Plus că e destul de ciudat pentru noi, familia lui, să te auzim spunând că 'e ceva putred în el' în condițiile în care când ai ieșit mi-ai vorbit așa frumos de el! Știți că acum îi faceți imaginea varză deși el nu e aici să se apere. Și influențați opinia publică fără ca el să fi ieșit.

Și toate astea pentru ce, pentru că nu rezonează cu Albert? Și l-a votat asumat spunându-i asta și lui. Din punct de vedere social, Albert a pierdut jocul, el nu se integrează, a recunoscut și el! Nu v-am cerut să mințiți. Era o vorbă „dacă nu ai ceva bun de spus, mai bine taci!' Din ce relatați voi 3, pare că Sorin este oaia neagră și nu ne dăm seama ce a făcut așa de grav.

Că face semne la cameră? Ăsta e motiv de râs? Sunt pentru mine, ca să știu cum e! Că l-a votat pe Albert? Asta e, nu e singurul. Și a spus chestia asta! Poate nu e și realitatea noastră! Că noi vedem dincolo de anumite aspecte și conștientizăm că adevărul e întotdeauna undeva la mijloc!', a scris pe Instagram Laura, iubita lui Sorin de la Survivor.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Roxana Ghiță de la Survivor: „I s-a făcut rău, din nou”

Citeste si: Andrei de la Survivor a recunoscut. Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Citeste si: De ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani: mama ei este angajată la Guvern

Roxana Ghiță se apără după atacul iubitei lui Sorin

Chiar dacă în timpul emisiunii părea că se înțeleg foarte bine, Roxana Ghiță și-a schimbat declarațiile despre Sorin după ce a părăsit Survivor. Roxana Ghiță a simțit nevoia să se apare, astfel că a postat un mesaj pe contul de instagram prin intermediul căruia a explicat de ce și-a schimbat părerea despre Sorin și a început să îl susțină pe Albert.

Roxana Ghiță a precizat că Sorin s-a schimbat pe parcursul competiției Survivor România 2021, chiar dacă iubita lui refuză să vadă acest lucru și nu degeaba restul concurenților și-au schimbat părerea despre el.

„Sunt acuzată (alături de alți colegi de ai mei) că nu este corect să vorbim despre Sorin în condițiile în care nu se află aici. Ideea e că oamenii care ne susțin și urmăresc emisiunea vor să știe lucruri despre noi. Nu mințim, este un motiv pentru care toți avem această părere în legătură cu el.

Eu sincer o înțeleg pe prietena lui Sorin (care îi administrează contul) pentru că e greu să îți vezi persoana iubită caracterizată drept „oaie neagră', mai ales când ea nu îl știe așa. Ideea e că realitatea mea clar nu coincide cu realitatea lui Sorin, dar voi continua să fiu sinceră în legătură cu experiența mea la Survivor România 2021.', a scris pe instagram Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter