Ce probleme de sănătate are Roxana Ghiță de la Survivor: "I s-a făcut rău, din nou"

Publicat pe

Mihaela de la Războinici este ultima concurentă eliminată de la Survivor. Ea a oferit primele detalii cu privire la starea pe care o are Roxana Ghiță, care a lipsit la ultimul consiliu și s-a aflat sub supravehgerea medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihaela a oferit detalii despre cum se simte războinica și prin ce trece. Tânăra are o probleme la ovare, însă nu este nimic grav. Cu toate că trece printr-o perioadă mai sensibilă, Roxana Ghiță este hotărâtă să nu se lase bătută și să revin pe traseu.

Ce probleme de sănătate are Roxana Ghiță de la Survivor: "I s-a făcut rău, din nou"Ce probleme de sănătate are Roxana Ghiță de la Survivor: "I s-a făcut rău, din nou"

„Roxana nu are o problemă gravă. Ea are o problemă cu ovarele. A fost la un moment dat externată și trebuia să vină înapoi în camp. Am înțeles că până să o aducă în camp i s-a făcut înapoi rău, dar nu e nimic grav, trebuie doar ținută mai mult sub supraveghere. Din ce am înțeles este hotărâtă să se întoarcă, iar pauza asta cât a stat la spital nu a făcut-o să dea înapoi. Din ce am înțeles, ea nu vrea acasă', a declarat Mihaela de la Războinici, potrivit Wowbiz.ro.

Roxana Ghiță și Alexandra Stan, marele absente de la consiliul de eliminare Survivor

Roxana Ghiță nu este singura care a avut probleme de sănătate. Și Alexandra Stan se confruntă cu câteva probleme. Cele două au lipsit de ultimul consiliu de eliminare Survivor. Anunțul a fost făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

„Roxana Ghiță nu se află în rândurile Războinicilor.Ea se află în continuare sub supraveghere medicală. Astfel, astăzi ea nu poate fi nominalizată și nu poate face nominalizări.De asemenea, la Faimoși, Alexandra Stan nu se află în rândurile Faimoșilor. Și ea este sub supraveghere medicală, vă vom ține la curent cu evoluția stării ei de sănătate', a declarat Daniel Pavel.

Citește și:

Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat

Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…

Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat atunci când l-a contactat

Alexandra Stan a declarat că ea își dorește să plece acasă și a rugat publicul să nu o voteze să rămână, dacă va fi propusă spre eliminare. Artista a clacat și a spus că nu îi mai pasă nici de premiu, nici de competiție, vrea doar să meargă acasă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter