Alessia și-a dat în judecată fostul iubit pentru pensia alimentară

Publicat pe

Alessia și-a dat în judecată fostul iubiț. Cei doi vor ajunge luna viitoare în fața judecătorilor, într-un nou proces privind restituirea alocației copilului. Fostul iubit ar fi primit banii copilului în contul personal și ar fi uitat să îi transmită mai departe, pentru a ajunge la destinatarul legal, copilul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alessia a decis să apeleze la instanță, în încercarea de a recupera banii copilului. Alessia și fostul partener au mai ajuns în fața judecătorilor și în urmă cu jumătate de an, când artista a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele fostului iubit și membrilor familiei acestuia. 

Alessia și-a dat în judecată fostul iubit pentru pensia alimentarăAlessia și-a dat în judecată fostul iubit pentru pensia alimentară

„Admite în parte cererea formulată de reclamanta BABOIA ELENA împotriva pârâţilor şi în consecinţă: Respinge, ca neîntemeiată, cererea de instituire a unui ordin de protecţie împotriva pârâtului ALEXĂ IONUŢ. Emite următorul ORDIN DE PROTECŢIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata a 3 luni de la data emiterii, dispune următoarele: obligarea pârâţilor ALEXĂ ION şi ALEXĂ GABRIELA la păstrarea unei distanţe minime de 200 metri faţă de reclamantă şi faţă de copil, precum şi faţă de locuinţa reclamantei şi a minorului. Interzice celor doi pârâţi (ALEXĂ ION şi ALEXĂ GABRIELA), orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta şi minorul', au dispus, anul trecut, magistrații, potrivit Spynews.ro.

De ce s-a despărțit Alessia de tatăl copilului său

Alessia a dezvăluit motivul pentru care ea și și tatăl copilului ei s-au despărțit. A recunoscut că este cicălitoare și dificilă. În plus, a spus artista, a simțit de la început că nu e 100%, asta deși a acceptat cererea în căsătorie.

„Lucrurile sunt tulburi acum, atâta tot. Adevărul e că nu prea poţi să trăieşti cu mine în casă, sunt cicălitoare. Dacă stai cu mine cinci zile, a doua ai și fugit. Sunt şi eu cam dificilă, recunosc. El m-a cerut, am acceptat logodna.

Citește și: Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț.Primele declarații ale bărbatului

Citește și: Alessia s-a împăcat cu tatăl copilului ei, la 6 luni de la divorț:Și-a dat seama că cel mai bine e acasă

Citește și: Cum și-a descoperit Costi Diță, alias Giani din Las Fierbinți, pasiunea pentru actorie:„La primul examen la teatru am luat nota 1/ EXCLUSIV

Citește și: Doru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată.Cum se înțeleg acum

Am rămas însă însărcinată, am făcut botezul. Dar sincer, eu am simţit de la început că nu e sută la sută. Poate e şi vârsta, că el e mai mic cu şapte ani decât mine. Şi atunci am zis să mai aştept un pic, să văd dacă atinge maturitatea necesară pentru nervii mei’, a declarat Alessia în timpul divorțului.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter