Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isa

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei au ales să anunțe împreună, în mod oficial, divorțul, prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele sociale. Cei doi au vorbit despre cum au decurs lucrurile până acum, dar și cum își vor crește în continuare fetița, pe Isabela.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au făcut primele declarații despre divorț. Cei doi le-au spus fanilor exact ce s-a întâmplat între ei și ce a dus la divorțul deja finalizat ieri, la notar. Anunțul despărțirii a fost făcut înainte de Crăciun, când Oana Roman a declarat că Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Câteva zile bune cei doi nu au comunicat deloc.

Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, IsaOana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isa

Acum, însă, au mers la notar unde au semnat divorțul pe cale amiabilă și astăzi s-au gândit să facă un videoclip împreună în care explică totul și dezvăluie ce planuri au pentru a își crește în continuare fetița, pe Isabela.

„Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere.', a spus Oana Roman.

Oana Roman și Mariu Elisei a mărturisit că vor face tot posibilul ca Isa să nu simtă lipsa unuia dintre părinți.

„Ieri am semnat actele de divorț amiabil, așa cum mi se pare normal să se termine o căsnicie. Chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult decât copilul, în sens ca sunt și partaje, ei bine am ales să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales ca atunci când închei trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație.', a mai spus Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei, despre ce se va întâmpla cu Isabela

În ceea ce privește custodia fetiței, cei doi au decis ca aceasta să fie comună. Oana Roman a spus că fetița va locui în casa ei, iar Marius Elisei a fost de acord cu asta, spunând că fiica lui trebuie să fie cât mai aproape de mama ei.

„Nu cred că ar trebui să purtăm un război unul cu celălalt, indiferent de situațiile care vor veni', a spus Marius Elisei.

În plus, Oana Roman a spus că vor colabora din punct de vedere profesional cu privire la site-ul pe care îl au împreună.

„Isa va sta și la mine, va sta și la tatăl ei. Ne veți mai vedea împreună la diverse evenimente din viața ei. De sărbători, la ziua ei, uneori poate vom merge și în vacanță cu ea împreună', a mai spus Oana Roman.

Ea a ținut să precizeze că faptul că vor mai fi văzuți împreună nu înseamnă că se vor împăca, a spus vedeta.

Citește și:

Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat

Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…

Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat atunci când l-a contactat

„Avem un copil de crescut, avem multe lucruri de făcut pentru ea și împreună și pentru ea. Să fim sănătoși!', a mai spus Oana.

Ea a mai declarat că va rămâne cu numele ei de fată, iar Isabela va rămâne cu numele amândurora. Ea a mai spus că speră ca fanii să înțeleagă că nu mai este cazul de speculații și de întrebări, motiv pentru care au ieșit împreună pentru a pune capăt tuturor curiozități.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter