Doru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată. Cum se înțeleg acum

Publicat pe

Doru Todoruț a fost dat în judecată de fosta soție la 7 ani de la divorț pentru pensia alimentară a celor trei fetițe. Solistul de la Deepcentral a vorbit despre relația cu mama copiilor lui și ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii care le-ar fi revenit micuțelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rocsana Daliana Todoruţ și Doru Todoruț au divorțat în urmă cu 7 ani, la notar. Pe parcurs, au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară. În urmă cu 5 ani, Rocsana și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect ‘exercitarea drepturilor părinteşti’.

Doru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată. Cum se înțeleg acumDoru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată. Cum se înțeleg acum

În toamna anului trecut, fosta soție a solistului s-a adresat Instanței și a cerut poprire pe veniturile lui Doru, pentru a acoperi pensia alimentară pe care acesta nu o plătise o perioadă.

Doru Todoruț: „Am dat pentru fetițele mele jumătate din sumă”

Doru Todoruț a lămurit că motivul pentru care pensia alimentară a fetelor a fost mai mică. Afectat de pandemie, artistul ar fi avut venituri mai mici.

„Eu am plătit pensie alimentară fetelor, doar că a fost mai mică, din cauza pandemiei care ne-a blocat economic, financiar și profesional. Nu știu cum să gestionez situația altfel. Am dat pentru fetițele mele jumătate din sumă, rămânând ca acum, în instanță, să vedem cum se vor soluționa problemele. Când ea a cerut executare silită, nu mai este nimic de făcut decât să lăsăm să se întâmple așa cum prevede legea', a spus Doru Todoruț la Antena Stars.

Citește și: Doru Todoruț, primele declarații după despărțirea de Irina Baianț:”Mi-a fost frică de singurătate”

Citește și: Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție la 7 ani de la divorț.Cum a ripostat solistul de la Deepcentral

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:„Când ajung prin piață, iau mai ieftin'/ EXCLUSIV

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador:„L-a făcut terci și varză!'

Doru Todoruț: „Avem o relație cât se poate de civilizată”

Invitat la Vorbește Lumea, artistul a vorbit și despre relația pe care o are la momentul actual cu fosta soție. Doru Todoruț a lămurit că vorbesc doar despre subiectele care le privesc pe cele trei fetițe pe care le au împreună.

„Ca părinți suntem ok. Avem o relație cât se poate de civilizată și cam atât. Nu interacționăm foarte mult în afara copiilor, că așa e subiectul', a spus Doru Todoruț.

Doru Todoruț s-a despărțit de Irina Baianț

Cu toate că i-a fost teamă să rămână singur, a luat decizia cea mai grea cu putință. Însă, chiar dacă a avut parte de experiențe negative în dragoste, nu regretă nimic.

„Dacă m-ar întreba cineva dacă îmi pare rău că m-am căsătorit şi am divorţat, aş spune că nu, pentru că am aceste trei fetiţe. Mi-a fost frică de singurătate. De curând am scăpat.

Scapi de singurătate în momentul în care îți dai seama că tu fugi de tine, de problemele tale, de frustrările tale, de faptul că nu ești perfect. Trebuie să stai cu tine de vorbă și să te îndrepți. Ceea ce nu este simplu, nu este confortabil, mai bine stai la televizor cu un prieten sau ieși’, spunea Doru Todoruț după despărțirea de Irina Baianț

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter