Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador: "L-a făcut terci și varză!"

Publicat pe

Florin Pastramă are probleme mari cu gelozia și de fiecare dată când un bărbat se apropie, chiar și virtual, de soția lui, face scandal. De data asta i-a venit rândul lui Jador care și-a permis să o salute pe Brigitte pe Instagram. Ce a urmat a fost șocant și pentru soția lui, care nu a trecut prima dată printr-un astfel de scandal!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a povestit într-o emisiune TV că Florin este extrem de gelos și nu are nici o reținere să facă scandal de câte ori își simte căsnicia amenințată.

Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador: "L-a făcut terci și varză!"Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador: "L-a făcut terci și varză!"

Motivul ultimului scandal dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost Jador și chiar dacă motivul pare unul pueril, se pare că a fost suficient de grav gestul acestuia din urmă pentru a stârni furtuna în casa Pastramă.

„Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ălă de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (nr.

Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine',a povestit Brigitte Pastramă.

Citește și:

Jador și Simona Hapciuc de la Survivor formează un cuplu? Dezvăluiri neașteptate

Brigitte, o nouă operație estetică. Florin Pastramă a fost șocat când a văzut-o: 'Să nu te sperii de mine'

Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: „Florin este tăiat tot. Era să-l omoare”

Legătura lui Jador cu Brigitte Pastramă

Florin Pastramă recunoaște că este un bărbat foarte gelos, dar susține că motivele sunt cât se poate de întemeiate și scandalurile pe care le-a făcut până acum n-au fost degeaba. Legat de Jador, Florin spune că l-a deranjat reacția tânărului la reproșurile lui.

„Dacă a fost la un eveniment cu mai multă lume, de ce a făcut poză doar cu el și nu cu toți. Eu l-am întrebat de ce i-a dat pupic nevesti-mii și el mi-a spus: „Cred că glumești'.

Putea să spună: „Frate, stai liniștit, am dat din respect sau ceva'. Mai spun încă odată, nu îi mai dați mesaj lui Brigitte pentru că vorbiți cu mine',a spus Florin Pastramă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter