Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție la 7 ani de la divorț. Cum a ripostat solistul de la Deepcentral

Publicat pe

Doru Todoruț a fost dat în judecată de fosta soție, la 7 ani de la divorț. Solistul de la Deepcentral a ripostat și el, motivul scandalului dintre ei, care nu s-a putut soluționa amiabil, fiind pensia alimentară pentru cele trei fete ale lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rocsana Daliana Todoruţ și Doru Todoruț au divorțat în anul 2013, la notar, însă ulterior au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară. În ianuarie 2016, Rocsana, care a câștigat custodia minorelor, și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect 'exercitarea drepturilor părinteşti'.

În urmă cu o lună, Rocsana Daliana s-a adresat Instanței și a cerut poprire pe veniturile lui Doru, pentru a acoperi pensia alimentară pe care acesta nu o plătise o perioadă. Iată cum au soluționat cererea magistrații:

'Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua în oricare dintre modalităţile de executare silită prevăzute de lege, la cererea creditorului Todoruț Rocsana Daliana, împotriva debitorului Todoruț Doru Florin, până la concurenţa sumelor rezultate din titlul executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. xxx/10.02.2017 pronunţată de Judecătoria Buftea, anume, pensie de întreţinere minore din luna aprilie 2020, la care se adaugă cheltuieli de executare silită. Fără cale de atac.'

La rândul său, Doru Todoruț a înaintat, pe 30 octombrie, o cerere către Instanță pentru a i se reduce din pensia alimentară pe care este obligat să o plătească fostei soții. Acum, solistul de la Deepcentral așteaptă stabilirea unui termen de judecată, în care-și va prezenta argumentele pentru care a cerut să plătească o sumă mai mică, potrivit cancan.ro.

Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție la 7 ani de la divorț. Cum a ripostat solistul de la DeepcentralDoru Todoruț, dat în judecată de fosta soție la 7 ani de la divorț. Cum a ripostat solistul de la Deepcentral

Rocsana și Doru Todoruț, dispută mai veche

De altfel, problema pensiei alimentare ar fi veche, din moment ce Rocsana dezvăluia, nu la mult timp după divorț, că Doru nu se prea grăbește să plătească.

'Nu e nimic roz între noi, ba din contră! Deschid acțiune în instanță, solicitând stabilirea unei pensii alimentare pentru cele trei fetițe pe care le avem împreună. Instanța trebuie să stabilească ce sumă să plătească el pentru îngrijirea fetelor noastre, ca să nu mai trag eu de el să-mi recuperez banii și nici el să nu-mi mai ceară socoteală. Să terminăm cu frecușurile astea.

M-am săturat să strâng bonuri și să justific fiecare leuț cheltuit pentru hrana fetițelor. Sunt mai rău ca o femeie măritată! Și el să spună apoi că sunt cheltuieli mari, că ce facem cu atâția bani. Plătesc 1.600 de lei pe lună grădinița fetelor, plus opționalele, teatru și consumabile, că așa e la stat, plătești tot, la care se adaugă ce dau pe hrană. De exemplu, în trei săptămâni am avut cheltuieli cu hrana lor de 1.500 de lei, din care partea lui înseamnă 750 de lei. Mie nu mi se pare o sumă enormă, mai ales că nu sunt un om risipitor și nu arunc mâncare', spunea Rocsana Todoruț, pentru wowbiz.ro.

Ce spunea Doru Todoruț despre divorț și copii

Rocsana și Doru au împreună trei fete, Rebecca are 10 ani, iar gemenele Eva și Natalia au împlinit recent 8 anișori.

„A fost o decizie comună aceea de a nu vorbi despre divorţ. Copiii trebuie să se bucure de copilărie, adulţii mai fac greşeli. Ca părinţi relaţionăm foarte bine, mai bine decât atunci când eram împreună. Există înţelegere şi linişte. Gemenele sunt încă mici şi nu ştiu nimic, dar Rebeca are 5 ani şi a pus nişte întrebări fireşti. Realitatea s-a acceptat destul de uşor”, a declarat el, la Prima TV.

„Dacă m-ar întreba cineva dacă îmi pare rău că m-am căsătorit şi am divorţat, aş spune că nu, pentru că am aceste trei fetiţe„, a mai afirmat solistul.

Citește și:

Doru Todoruț de la Deepcentral și soprana Irina Baianț au rupt logodna? Artistul a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce s-au cunoscut

Denis Ștefan s-a infectat cu noul coronavirus. 'Bebelușa' Cristina a făcut anunțul: 'A avut febră, frisoane, dureri musculare'

Kim Jong Un are un harem format din soră, nevastă şi amantă. Ele sunt femeile de lângă dictatorul nord-coreean!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter