Sean Connery suferea de demență senilă! Văduva actorului, mărturisiri dureroase: "Asta nu era viață pentru el"

Publicat pe

Odată cu Sean Connery s-a stins o parte importantă a istoriei Hollywoodului, actorul fiind unul dintre ultimii reprezentanți ai generației de aur. Din păcate, ultima parte a vieții sale a fost greu încercată de o boală specifică bătrâneții – demența senilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

A murit Connery. Sean Connery – aceasta este parafrazarea perfectă a numelui personajului care l-a făcut celebru pe actor, James Bond. Numele lui Sean Connery este legat însă de multe alte producții hollywoodiene de succes, actorul obținând, de-a lungul carierei, printre numeroase alte premii, un Oscar, două Premii BAFTA şi trei Globuri de Aur.

Din nefericire, pe 31 octombrie, la scurt timp după ce împlinise 90 de ani, Sean Connery s-a stins din viață, la reședința sa din Bahamas, având parte de o moarte liniștită – actorul s-a stins în timpul somnului.

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Am fost destul de surprins! Tot timpul a respectat măsurile”

Sean Connery a murit în somn

În ultimul timp, starea sa de sănătate se degradase, iar cea care a făcut mărturisirea dureroasă a fost chiar cea de a doua lui soție, pictorița de naționalitate franceză Micheline Roquebrune.

„Cel puţin a murit în timpul somnului, foarte paşnic. Am fost alături de el tot timpul şi s-a stins pur şi simplu. Era ceea ce-şi dorise', a declarat aceasta. „Asta nu era viață pentru el. Nu era în stare să se exprime în ultimul timp, a mai completat soția lui.

Micheline Roquebrune și Sean Connery s-au căsătorit în 1975 și, după 45 de ani de căsnicie, soția lui încă îi poartă aceeași dragoste.

„Era un om nemaipomenit şi am avut o viaţă minunată împreună. Va fi foarte greu fără el, ştiu. Dar nu putea ţine la nesfârşit, iar el a plecat paşnic', a amărturisit Micheline Roquebrune.

Sean Connery suferea de demență senilă! Văduva actorului, mărturisiri dureroase: "Asta nu era viață pentru el"Sean Connery suferea de demență senilă! Văduva actorului, mărturisiri dureroase: "Asta nu era viață pentru el"

O carieră fabuloasă, o viață controversată

Sean Connery a jucat rolul lui James Bond în 6 filme și a rămas, probabil, cel mai iconic interpret al celebrului personaj. Pierce Brosnan, care a interpretat, de asemenea, rolul faimosului spion MI6, i-a adus un tribut emoționant lui Connery.

„Pentru mine ai fost cel mai grozav James Bond când eram copil, dar și ca bărbat care a devenit la rândul lui James Bond, ne-ai arătat calea nouă, celor care am călcat pe urmele tale emblematice. Fiecare bărbat la rându-i te priveşte cu respect şi admiraţie pe măsură ce a avansat cu propriile interpretări ale rolului. Ai fost iubit de lume şi îți va fi simţită lipsa”, a spus Brosnan.

Pe de altă parte, viața lui Sean Connery a fost una destul de controversată. Primul său mariaj, cel cu actriţa australiană Diane Cilento, care durat din 1962 până în 1975, a fost unul destul de agitat, actorul fiind acuzat de comportament violent şi infidelitate. Cei doi au avut un fiu, Jason Connery, născut în 1963.

Ulterior, prin viața lui  Sean Connery au trecut și alte femei celebre, ca Jill St. John, Lana Wood, Magda Konopka şi Carole Mallory. Actorul s-a căsătorit a doua oară în 1975, cu Micheline Roquebrune, iar căsnicia lor a rezistat 45 de ani, în pofida acuzațiilor de infidelitate la adresa lui Connery, care ar fi avut o aventură cu Lynsey de Paul în anii 1980. 

De-a lungul timpului însă, declarațiile lui Sean Connery au șocat opinia publică, actorul fiind adeptul corecției fizice. Acesta a declarat că femeile merită, din când în când, „câte o palmă din partea bărbaţilor. După controversata declarație, el și-a menținut opinia, menționând însă că lovitura trebuie dată cu palma deschisă, nu cu pumnul…

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter