Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: "Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, s-a confruntat cu o serie de critici în perioada în care Vulpița și Viorel își făceau apariția zi de zi la emisiunea pe care o modera. Vedeta ne-a spus cum a reușit să facă față valului de hate care s-a abătut asupra sa și care a fost morala de învățat din toată această poveste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirela, ultima oară ne-ai dat un interviu în luna mai. Îmi face impresia că a trecut o veșnicie de atunci… Ce s-a mai schimbat în viața ta?

Şi mie mi se pare că trece o veşnicie în fiecare zi, aşteptând să ne întoarcem la viața de dinainte, pe care de multe ori nu o agream, ori ni se părea obositoare, ori ni se părea plictisitoare, ori că nu ne dă prea mult din ceea ce îi cerem. Iată că, de data asta, viața ne-a arătat că poate fi şi mai plictisitoare de atât, dacă pot spune aşa, şi că  ar  fi  trebuit  să  o  prețuim  la timp.

Eu zic să învățăm din fiecare zi  pe care  o trăim,  să  îi mulțumim  lui  Dumnezeu  că suntem încă sănătoşi, pentru că trebuie să fim conştienți că este posibil să picăm cu toții la un moment dat şi să ne dorim să revenim la viața de dinainte.  Deși,  dacă  mă  întrebați  pe mine ce am învățat bun din această perioadă, aş spune că întoarcerea la cuib a fost plusul, dacă pot să spun aşa, al întregii perioade. Pentru că am stat mai mult cu copiii, pentru că ne-am apropiat de ei, pentru că ei s-au dezvoltat altfel în preajma noastră în ultimele 6 luni. Consider că, dincolo de lucrurile înfiorătoare care se întâmplă în jurul nostru, ar trebui să vedem partea bună, şi asta cred eu că este partea bună.

Citește și: Câți bani a câștigat Mirela Vaida la primul job:„Atunci mi-am luat şi primul apartament'

Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct definitiv.Mirela Vaida a făcut anunțul neașteptat: „Mă bucur'

Mirela Vaida: „Vulpița și Viorel au făcut deliciul publicului”

Trebuie să dezbatem și perioada Vulpița și Viorel. Cum ai făcut față valului de „hate, care s-a abătut, indirect, și asupra ta?

Valul de hate venea odată cu audiența foarte mare pe care a făcut-o acest subiect şi mi-am dat seama că oamenii nu sunt sinceri. Tu nu ai cum să critici în fiecare zi subiectul, dacă nu îl urmăreşti, şi atunci întrebarea este: de ce îl urmăreşti? Pentru că te intrigă ceea ce vezi? Pentru că nu te lasă indiferent? Şi atunci cum mă faci pe mine, producător, realizator sau prezentator de televiziune, să mă opresc cu acest subiect, când ştiu că ție îți place să te uiți? Căci despre asta e vorba în televiziune, despre a capta interesul publicului.

El n-are decât să te blameze, să te judece, dar dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo. Aşa că mă ridic deasupra acestor critici şi voi spune că da, Vulpița şi Viorel au fost un fenomen. Astfel de personaje au făcut deliciul publicului, pentru că ei vin cu poveşti desprinse din viața reală, indiferent de studiile, educația, oraşul din care vin şi multe alte criterii sociale, economice şi intelectuale.

Citește și: Fosta soție a lui Whats Up a spus totul despre relația cu fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe:„Suntem emoționați'

Andreea Berecleanu revine în televiziune? Știrista ar fi în negocieri cu un post TV important:„Am avut invitații la discuții'

Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: "Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen"/ EXCLUSIVMirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: "Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen"/ EXCLUSIV

Care e, de fapt, povestea din spatele poveștii celor doi, fiindcă, mai mult ca sigur, există  și o morală aici?

Da, telespectatorii ar trebui să învețe să nu mai judece oamenii după aparențe, să învețe că, dincolo de haina pe care o porți, de vocabularul mai sărăcăcios sau nu, de studiile pe care le ai, tu ca om, dezbrăcat de toate aceste „haine ești acelaşi.

Ai aceleaşi frustrări, aceleaşi gelozii, aceeaşi patimă în a iubi, aceleaşi probleme de cuplu – vorbim despre infidelitate, minciună, rezistență în fața criticilor, cearta cu socrii, a pleca sau nu din locul natal, eu cred că lucrurile astea sunt în fiecare dintre noi, indiferent de cât de diferiți suntem. Oamenii ăştia au vorbit despre lucruri foarte simple, pe care toți le înțelegem şi toți le trăim. Au venit, au arătat că au captat atenția lumii şi au plecat înapoi acasă. Au trăit o experiență nemaipomenită şi au arătat că #sieupot.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter