Câți bani a câștigat Mirela Vaida la primul job: „Atunci mi-am luat şi primul apartament”

Publicat pe

Mirela Vaida pare că a lucrat în televiziune dintotdeauna. Dezinvoltă și mereu cu replicile pregătite, dar naturală în același timp, prezentatoarea tv a povestit cum a fost primul ei job, câți bani câștiga și cum a ajuns să prezinte o emisiune live în anul doi de facultate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

'În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate', a spus aceasta pentru Ok Magazine.

Mirela Vaida și soțul ei au aniversat 11 ani de căsnicie: „Sărbătoresc cum știu mai bine”. Ce cadou a primit prezentatoarea

Câți bani a câștigat Mirela Vaida la primul job: „Atunci mi-am luat şi primul apartament'Câți bani a câștigat Mirela Vaida la primul job: „Atunci mi-am luat şi primul apartament'

A fost meseria pe care și-a dorit să o facă dintotdeauna, așa că vedeta şi-a câştigat primii banii din televiziune.  Pentru vremea aceea, ea câștiga 1400 de lei, adică o sumă uriaşă, făcând o comparaţie cu mama sa care era învăţătoare şi care câştiga 1000 de lei.

'Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum', a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.

Clipe cumplite pentru Mirela Vaida. Copiii ei sunt bolnavi, iar vedeta e disperată: „Cel mic e și mai afectat'

Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct

Mirela Vaida a mărturisit ce bani primeşte de la Antena 1, pentru funcţia sa de prezentatoare.

 „Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.

Mirela Vaida nu-și duce copiii la grădiniță. Mesajul dur pentru autoritățile care au gestionat pandemia COVID-19

Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei'”, a spus ea într-un interviu pentru Dana Săvuică. 

Prezentatoarea Acces Direct este însă şi actriţă, dar şi cântăreaţă. Înainte de instalarea pandemiei, vedeta mergea şi la concerte, urca chiar şi pe scena teatrului. Veniturile sale creşteau astfel. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter