Cristiano Ronaldo are COVID-19. Fotbalistul se află deja în izolare și a aflat rezultatul chiar înainte meciului dintre Portugalia și Suedia

Publicat pe

Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv la COVID-19, chiar înaintea meciului dintre naționala Portugaliei și reprezentativa Suediei. Jucătorul echipei Juventus Torino a părăsit cantonamentul și merge în izolare, scrie Reuters.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, starul lui Juventus ar fi trebuit să joace în meciul din UEFA Nations League dintre selecționata Portugaliei și cea a Suediei. Înaintea partidei, la testele pe care le efectuează jucătorii, Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv pentru COVID-19.

'Cristiano Ronaldo a fost scos din antrenamentul echipei naționale după un test pozitiv de COVID-19, astfel că nu va juca împotriva Suediei. Internaționalul portughez se simte bine, fără simptome, și este în izolare', a fost anunțul lusitanilor, pe site-ul oficial.

Cristiano Ronaldo are COVID-19. Fotbalistul se află deja în izolare și a aflat rezultatul chiar înainte meciului dintre Portugalia și SuediaCristiano Ronaldo are COVID-19. Fotbalistul se află deja în izolare și a aflat rezultatul chiar înainte meciului dintre Portugalia și Suedia

George Copos a fost testat pozitiv cu COVID-19. Cum se simte omul de afaceri

După 0-0 în etapa precedentă de Nations League cu Franța, Portugalia a rămas pe primul loc în Grupa 3 din Liga A, cu șapte puncte, la egalitate cu campioana mondială, dar cu un golaveraj superior.

Cristiano se va retrage de la naționala Portugaliei după Campionatul Mondial din 2022

Recent, Cristiano Ronaldo a anunțat că se va retrage de la naționala Portugaliei după Campionatul Mondial din 2022, organizat de Qatar.

Adriana Trandafir, declarații cutremurătoare după ce a avut COVID-19: „A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

'Campionatul Mondial din 2022 va fi ultimul turneu la care voi juca pentru Portugalia', a transmis Cristiano Ronaldo.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter