Roxen, confesiuni neașteptate despre starea sa de sănătate: "Sufăr de anxietate de la 6 ani"

Publicat pe

Roxen, artista care trebuia să ne reprezinte la Eurovision, trece prin momente dificile încă din copilărie. Cântăreața se confruntă cu boala secolului și a povestit cum a înfruntat totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxen suferă de depresie și de anxietate încă de la o vârstă fragedă și a luptat continuu pentru a duce o viață normală.

Roxen a luptat cu stările sale, fiind acum mândră că reușește să-și controleze trăirile, astfel încât depresia și anxietatea să nu-i mai facă probleme zi de zi. Este o luptătoare și a recurs la tot felul de metode care să o scoată din stare, iar acum gestionează bine problemele cu care s-a luptat de-a lungul timpului.

Citește și:Roxen clarifică situația dintre ea și fostul ei iubit, după ce „a fost șantajată, abuzată emoțional și lovită”.Mesajul cântăreței pentru fanii care au acuzat-o de lașitate

Roxen suferă de depresie și anxietate

Roxen a mărturisit că suferă de depresie și de anxietate încă de la vârsta de 6 ani. Acum poate vorbi cu o lejeritate mai mare despre subiect, dat fiind că a învățat cum să gestioneze situația în care se află.

Citește și: Roxen, bătută de iubitul ei cu pumnii și trasă de păr!Motivul halucinant care a dus la reacția violentă a bărbatului

'Sufăr de depresie de la 6 ani și viața mea a fost ca un roller coaster. Știu că sunteți mulți care mă înțelegeți. Însă acum pot să mă laud și sunt foarte mândră de chestia asta, pentru că după ani de zile am reușit să mă lupt cu depresia și anxietatea, și chiar dacă o să vină înapoi, mă bucur de momentele astea cât de mult pot și o să fiu aici pentru voi.

Cine are axietate știe că nu poate fi ținută sub control. Ceea ce fac este să mă duc undeva să stau singură, să respir și să beau apă. Să mă gândesc că totul este bine. Am nevoie de aceste momente sau scriu cuiva', a povestit Roxen la Antena Stars.

Citește și: O altă victimă a violenței domestice! Roxen a obținut ordin de protecție împotriva iubitului.De ce a sunat câștigătoarea Eurovision România la Poliție, în miez de noapte

Roxen: „Anxietatea este o frică inexistentă”

Pentru că a trecut prin tot felul de emoții și stări, Roxen se simte în măsură să ofere câteva sfaturi, pentru a-i ajuta pe cei care se găsesc într-o situație similară.

Roxen, confesiuni neașteptate despre starea sa de sănătate: "Sufăr de anxietate de la 6 ani"Roxen, confesiuni neașteptate despre starea sa de sănătate: "Sufăr de anxietate de la 6 ani"

Pe lângă faptul că a învățat să se detașeze, Roxen a mai dezvăluit că din experianța trăită și-a dat seama că trebuie să accepte fiecare lecție pe care o primește cu brațele deschise, pentru a învăța să se bucure cu adevărat de ceea ce urmează.

Citește și: Carmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații:„Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început'/ EXCLUSIV

'Cel mai important este că dacă alegi să apelezi la o persoană, trebuie să fie o persoană de încredere, care să te înțeleagă pentru că nu vrei banda aceea din nou, 'totul e în capul tău', pentru că știm că totul este în capul nostru și că totul este bine, dar na… Anxietatea este o frică inexistentă, o frică de nimic și foarte, foarte convinsă că majoritatea problemelor de acest gen vin din perioada școalii. Sunt și alți factori, familii toxice și de aceea zic. Eu aș putea să vă spun tot parcursul meu, dar toți avem experiențe diferite. Fiecare lecție pe care mi-o trimite Universul o primesc cu brațele deschise, pentru că nicio perioadă rea nu e o perioadă cu adevărat grea. E o lecție pe care trebuie să o înveți ca să te bucuri de ceva ce urmează', a mai mărturisit Roxen.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter