Carmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații: "Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început"/ EXCLUSIV

Publicat pe de Diana Stamen

Chiar dacă nu mai e un domeniu unde să faci pionierat, pentru cei mai mulți dintre noi bloggingul și termeni ca influencer și creator de content sunt doar niște necunoscute într-un puzzle numit social media. Pentru Carmen Grebenișan însă reprezintă un mod de viață… O viață despre care una dintre cele mai simpatizate concurente de la „Asia Express (Antena 1) ne-a povestit pe larg, cu sinceritate și cu umor, fără să ocolească nici măcar cele mai indiscrete întrebări, legate de fostul sau actualul iubit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Întoarcerea de la „Asia Express a coincis și cu despărțirea de bărbatul cu care ai avut o relație aproximativ 3 ani. Păreați foarte bine, ce s-a întâmplat cu voi?

Eram bine, dar destul de distanți. Probabil s-au răcit lucrurile între noi în momentul în care el a fost plecat un an din țară, în Canada, timp în care nu ne-am văzut mai mult de trei ori.

Citește și: Cum arăta Carmen Grebenișan înainte de operațiile estetice

Carmen, nu ai stat prea mult singură, pentru că în viața ta a apărut cineva. Cum te-ai cunoscut cu actualul tău iubit și cum a reușit să te cucerească? Te-ai temut că vei fi judecată deoarece ai început așa repede o relație, după despărțirea de fostul?

Bărbatul acesta a apărut în viața mea cu trei ani în urmă, însă noi am fost doar amici până când m-am deschis în alt fel în fața lui,  și el de asemenea. Eu mi-am scos total din vocabular acest cuvânt – „judecată. Nu-l preiau, nu-l absorb, nu mai există pentru mine. Viața mea a început să fie, de ceva vreme, doar ceea ce vreau eu și e trist că, până acum o perioadă, ajungeam să fac ceea ce voiau alții. Sunt cea mai fericită să pot afirma că duc o viață lipsită de prejudecăți și mă bucur intens de fiecare moment al acesteia.

Citește și: I s-a spus că e prea bătrân pentru ea și că nu se potrivesc!Carmen Grebenișan, reacție tranșantă după criticile la adresa iubitului său: „Da, stau cu el…”

Carmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații: "Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început"/ EXCLUSIVCarmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații: "Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început"/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au împărțit același pat la Asia Express:”Să vezi la noapte…”

Carmen Grebenișan s-a mutat cu iubitul

Totul s-a  întâmplat  destul  de repede în  relația  voastră.  Sunteți  de  câteva luni împreună, însă v-a ți mutat amândoi la scurt timp. Cine a venit cu propunerea de a locui în aceeați casă?

Pot spune că pandemia a avut un impact  pozitiv  asupra  noastră   și  asupra schimbărilor care au avut loc în relația noastră. Această perioadă ne-a apropiat enorm, fiindcă am fost obligați să stăm în aceeași casă, mai ales că eram la începutul relației  și totul a decurs atât de fluid. Nu cred că se puteau lega lucrurile mai bine de atât. Absolut fiecare detaliu s-a întâmplat cu un anumit scop, ca să ajungem aici, acum. Propunerea a venit din  partea  amândurora,  mai  exact  el mi-a propus asta în momentul în care eu i-am zis că va trebui să plec mai des pe la mine, ca să schimb hainele. Iar el a spus să-mi aduc mai multe haine la el acasă, chiar dacă nu este destul loc… Nu cred că este undeva destul loc pentru ceea ce am eu. (râde)  Și așa a venit propunerea din partea lui să ne mutăm împreună, a fost mai degrabă o glumă, vă dați seama că nu am vorbit serios în momentul acela. Dar, fiind în pandemie și neavând atât de multă activitate, am început să ne uităm împreună la tot felul de case, care mai de care mai mari și mai scumpe, doar așa, din entuziasm, din plăcere. Și așa am dat peste căsuța noastră, pe care am găsit-o la un preț mult mai mic decât ar fi fost în mod normal, având în vedere perioada în care ne aflam, așa că ne-am decis s-o vizionăm și aceea a fost.

Citește și: Momente dificile pentru Carmen Grebenișan, la Asia Express.„Nu mai țin minte nimic. Am făcut atac de panică'

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter