I s-a spus că e prea bătrân pentru ea și că nu se potrivesc! Carmen Grebenișan, reacție tranșantă după criticile la adresa iubitului său: "Da, stau cu el..."

Publicat pe

Carmen Grebenișan a postat, în sfârșit, mai multe fotografii cu iubitul ei. Numai că, din păcate, reacțiile din mediul online nu au fost cele scontate, dimpotrivă! Fanii l-au criticat, precizând că ar fi prea în vârstă pentru blondină și au primit răspunsul pe măsură!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan iubește din nou și pare că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele noului iubit.

Vedeta este în al nouălea cer, dovadă stând imaginile postate pe rețelele de socializare, unde i se citește fericirea pe chip. Pe cât de încântată este blondina, pe atât de dezamăgiți s-au arătat fanii când au văzut chipul partenerului fostei concurente de la Asia Express. Mulți sunt de părere că acesta ar fi prea bătrân pentru frumoasa vloggeriță: „Nu este pentru tine, meriți un băiat pe măsura ta, parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…”, „Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân”, „Mie nu îmi place genul lui de bărbat.. Nu mi se pare că se potrivesc.. Dar dacă ea e fericită și se plac reciproc, asta e cel mai important… Gusturile nu se discută…”, au fost o parte dintre comentariile internauților după apariția fotografiilor cu cei doi.

Citește și: Giulia vrea să renunțe la cariera ei și să se retragă la țară:„Îmi doresc să am colțișorul meu'

Replica blondinei nu s-a lăsat mult așteptată după valul de comentarii negative. Vizibil deranjată, blondina a fost ironică, dar categorică: „Da, stau cu el pentru pensie', a spus ea în replică la comentariul răutăcios că ar fi prea bătrân pentru ea.

„O părere de doi lei și 10 bani', a mai spus fosta concurentă de la Asia Express după ce i s-a spus că cei doi nu s-ar potrivi.

Carmen Grebenișan iubește din nou și nu are de ce să se ferească. Vedeta se simte împlinită, iar părerile celor din jur nu par să conteze deloc atât timp cât este în joc viitorul ei.

Citește și: Mirabela Dauer, dezvăluire tristă despre motivul pentru care a renunțat la religia iudaică și a fost pe punctul de a se călugări:„Cine mă îngropa pe mine aici…'

Când s-a cunoscut Carmen Grebnișan cu noul iubit

După ce s-a întors de la Asia Express, Carmen Grebenișan a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, iar venirea primăverii a prins-o într-o nouă relație. Extrem de discretă la început cu schimbarea în plan amoros, blonda a început să vină cu detalii despre cel care i-a furat inima. Recent, vloggeritța a făcut o serie de noi dezvăluiri, explicând că a fost doar prietenă timp de aproximativ trei ani cu actualul iubit, înainte de a se îndrăgosti de el.

Citește și: Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi 51 de ani! Ultima sa iubită, mesaj plin de regrete și furie:„Oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu!'

E foarte frumos și lucrurile au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri‘, a declarat Carmen Grebenișan la emisiunea Showbiz Report.

I s-a spus că e prea bătrân pentru ea și că nu se potrivesc! Carmen Grebenișan, reacție tranșantă după criticile la adresa iubitului său: "Da, stau cu el..."I s-a spus că e prea bătrân pentru ea și că nu se potrivesc! Carmen Grebenișan, reacție tranșantă după criticile la adresa iubitului său: "Da, stau cu el..."

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter