În timp ce Carmen de la Sălciua dă vina pe infidelitate pentru nefericirea ei, Culiță Sterp își prezintă noua cucerire: "Uitați ce iubită frumoasă am!"

Publicat pe

Povestea lor i-a ținut pe fani ocupați mult timp. Ba împreună, ba despărțiți, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp par a-și fi spus adio cu adevărat. Cel puțin pentru vara asta. În timp ce ea plânge pe Instagram, la figurat vorbind, și și-a recunoscut fricile și nefericirile în fața fanilor, el nu-și mai încape în piele de fericire și își prezintă noua iubită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nu există vârstă bine stabilită pentru 'a ști ce vrei'. Unii se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Și, probabil, totul se datorează faptului că o a treia persoană și-a făcut apariția printr-o portiță rămasă deschisă. Cel de lângă tine, în momentul acesta, te face să stai pe loc. Nu e nici în casă, nu e nici afară… Stă în prag', a spus Carmen de la Sălciua într-o discuție cu fanii săi.

Ulterior, artista a oferit și un gând bun celei care i s-a plâns că luptă singură pentru a avea o relație.

În timp ce Carmen de la Sălciua dă vina pe infidelitate pentru nefericirea ei, Culiță Sterp își prezintă noua cucerire: "Uitați ce iubită frumoasă am!"În timp ce Carmen de la Sălciua dă vina pe infidelitate pentru nefericirea ei, Culiță Sterp își prezintă noua cucerire: "Uitați ce iubită frumoasă am!"

„Nimic nu este pentru totdeauna. De asta nu este bine să îți pui bazele decât în Dumnezeu', a fost sfatul pe care Carmen l-a dat fanilor săi.

'Aceste femei sfârșesc extenuate. Iar recuperarea este grea. Când observi că ți-e mai simplu singură decât în doi… Pleacă', a fost cel de-al doilea sfat pe care artista l-a oferit celor care o urmăresc și apreciază.

Și ca toată povestea să aibă și un final, celebra interpretă, a vorbit și despre fricile sale, despre cum a reușit să le depășească și care ce înseamnă cheia succesului.

'De foarte multe ori frica vine din interiorul nostru. De multe ori m-am agățat de anumite temeri și mi-am dat seama că erau așa de neînsemnate', a mai mărturisit artista pe pagina sa de Instagram.

Ea plânge, Culiță râde

După ce a încercat să-și dea mai multe șanse în iubire cu Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp și artista au decis să o ia pe drumuri separte, iar pentru cântăreț a apărut deja o nouă parteneră, Daniela.

'Uitați ce iubită frumoasă am și ea zice că nu e frumoasă', a spus Culiță Sterp pe InstaStory, după care și-a sărutat partenera pe obraz, potrivit Spynews.ro.

Cântărețul a fost căsătorit o perioadă de timp cu Carmen de la Sălciua, însă în urma unor neînțelegeri au divorțat cu scandal. După câteva luni aceștia au încercat să se împace, au anunțat că formează din nou o relație, însă s-au mai despărțit și împăcat de câteva ori până când și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter