Roxen clarifică situația dintre ea și fostul ei iubit, după ce "a fost șantajată, abuzată emoțional și lovită". Mesajul cântăreței pentru fanii care au acuzat-o de lașitate

Publicat pe

În urmă cu o săptămânii, fanii lui Roxen aflau prin ce situație grea a trecut cântăreața din cauza iubitului ei. Însă au luat foc, mai apoi, când aceasta ar fi vrut să facă pace cu bărbatul și să-și retragă plângerea de la Poliție. Roxen a clarificat, însă, scandalul din care pare că nu mai iese.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Săptămâna trecută, Roxen a depus o plângere la Poliție pe numele fostului său iubit, acuzându-l de „violență psihică, dar și fizică” și obținând astfel, un ordin de protecție împotriva acestuia.

După ce s-au făcut tot felul de speculații cu privire la fosta relație a lui Roxen, Larisa Roxana Giurgiu pe numele ei real, a adus câteva clarificări subiectului.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați înțeles, ați fost întotdeauna alături de mine și mi-ați respectat viața personală. Într-adevăr, am trecut printr-un moment neplăcut, din care am învățat foarte multe lucruri. Important este că sunt bine și cred că asta este ceea ce contează în acest moment. Demersurile pe care le-am luat în momentul în care a apărut această problemă în viața mea le-am luat fiind sigură de ceea ce vreau să fac și nu am de gând să dau înapoi. Îmi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor și nu voi reveni asupra lor', a scris Roxen pe contul de socializare.

Roxen clarifică situația dintre ea și fostul ei iubit, după ce "a fost șantajată, abuzată emoțional și lovită". Mesajul cântăreței pentru fanii care au acuzat-o de lașitateRoxen clarifică situația dintre ea și fostul ei iubit, după ce "a fost șantajată, abuzată emoțional și lovită". Mesajul cântăreței pentru fanii care au acuzat-o de lașitate

În ceea ce privesc zvonurile privind o posibilă împăcare, Roxen lasă de înțeles că între ea și fostul ei iubit nu mai poate exista nici o cale de împăcare.

„Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să-mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta, chiar dacă am fost șantajată în continuare, și după depunerea plângerii. Cred că este foarte important că orice persoană care trece printr-un astfel de episod să ia măsuri, să aibă curajul să spună stop și să nu se lase doborată de eventuale șantaje sau manipulări', a continuat Roxen.

Cântăreața vrea, totodată, ca viața ei privată să rămână… privată.

„Acestea fiind spuse, ceea ce s-a întâmplat reprezintă strict viața mea privată și nu îmi doresc să mai continui cu acest subiect. Știu foarte bine ce s-a întâmplat, de ce am fost nevoită să depun o plângere și câte dovezi există în acest sens', a mai scris solista pe contul ei de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter