Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari împreună. La 17 ani, tânăra artista visează la o familie alături de noul iubit: ”Ne dorim să ne mutăm împreună”

Publicat pe

Cleopatra Stratan nu mai este fetița pe care o știam cu toții din videoclipul piesei 'Ghiță', ci acum este o tânără care își face planuri mari împreună cu noul ei iubit, Edward Sanda. Artista visează la o familie cu cel care a reușit să-i fure inima.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Se vede clar că fata lui Pavel Stratan, în vârstă de 17 ani, este îndrăgostită până peste cap de tânărul artist, în vârstă de 22 de ani. Chiar dacă în aceste momente distanța îi separă și nu se pot întâlni din cauza pandemiei de coronavirus, Cleopatra Stratan și Edward Sanda vorbesc tot timpul la telefon și se văd pe FaceTime.

Citește și: Gabriela Cristea a rămas fără emisiune TV. Ce planuri are vedeta din toamnă: 'Sunt în discuții acum'

Mai îndrăgostită ca niciodată, Cleopatra Stratan a vorbit pentru prima dată despre copil. Da, da… ați citit bine. Artista a crescut și acum planurile ei de viitor sunt din ce în ce mai mărețe.

Pe una dintre rețelele de socializare, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut un video, unde și-au făcut declarații siropoase de dragoste și au vorbit despre planurile pe care le au împreună. Cei doi își doresc să se mute împreună cât mai repede și să-și trăiască povestea de dragoste așa cum visează.

'Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în brațele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte. Ne dorim să ne mutăm împreună la anul', a spus Edward Sanda.

Citește și: Până la urmă sunt împreună! Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații de dragoste fără perdea: „E tot ceea ce am căutat!”

Surpriza surprizelor a venit când Cleopatra Stratan a mărturisit că își dorește o fetiță împreună cu noul ei iubit. 'O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei 'Ghiță', adică fetița noastră', a spus tânăra artistă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, poveste de dragoste la distanță

El în București, ea în Chișinău, iar pandemia le strică planurile. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc, însă distanța îi ține separați.

Citește și: Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat în mare secret, după 7 ani de iubire. Cine a obținut custodia copilului: 'Am rămas buni prieteni'

'Suntem fericiți, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chișinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgență', a declarat cântărețul.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari împreună. La 17 ani, tânăra artista visează la o familie alături de noul iubit: 'Ne dorim să ne mutăm împreună'Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari împreună. La 17 ani, tânăra artista visează la o familie alături de noul iubit: 'Ne dorim să ne mutăm împreună'

Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.'Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată, văd acum în ea. E chiar ce căutam eu', a mai mărturisit Edward Sanda.

Citește și: Toată lumea o știe pe Cleopatra Stratan, dar nimeni nu i-a văzut mama. Motivul pentru care Rodica Stratan nu apare niciodată în public

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter