Adriana Trandafir, declarații cutremurătoare după ce a avut COVID-19: "A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia"

Publicat pe

Adriana Trandafir, concurentă la Te cunosc de undeva, s-a infectat, ca și alți colegi, cu noul coronavirus. Actrița a povestit prin ce momente de groază a trecut în perioada în care a avut COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Trandafir de la Te cunosc de undeva a trecut prin momente teribile. Actrița a avut coronavirus în urmă cu aproape 4 luni și a stat în spital o perioadă îndelungată, până când testele au ieșit negativ.

Citește și: Drama neștiută a actriței Adriana Trandafir. A intrat în moarte clinică chiar de ziua ei:'Am văzut cum am ieşit din corpul meu'

Adriana Trandafir: „M-am gandit la ce e mai rău”

După perioada de aproximativ o lună jumătate de recuperare, Adriana Trandafir a povestit prin ce calvar a trecut. Atât ea, cât și soțul ei au fost internați, existând momente în care a crezut că va muri, însă a fost o experiență dată de Dumnezeu pe care a putut să o ducă, până la urmă.

Citește și: Adriana Trandafir se luptă de 4 săptămâni cu COVID-19 și e încă internată.Marcel Pavel a dezvăluit cine a fost pacientul zero de la Te Cunosc de undeva: 'Am luat boala de la…'

„A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții', a spus Adriana Trandafir la „Acces Direct'.

Adriana Trandafir, declarații cutremurătoare după ce a avut COVID-19: "A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia"Adriana Trandafir, declarații cutremurătoare după ce a avut COVID-19: "A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia"

Adriana Trandafir: „Credeam că e o simplă răceală”

Credința a ajutat-o și i-a dat speranță în perioada neagră din viața ei, iar lupta a fost cu adevărat pe viață și pe moarte.

Citește și: Adriana Trandafir ascunde o mare suferință:și-a pierdut fiul, la divorț: „Tatăl meu a fost martor, la proces, împotriva mea”

„A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia, la cât de rău era, la mine s-au adunat toate simptomele. Eu nu știam, credeam că e o simplă răceală, nu aș fi crezut niciodată că acesta va fi diagnosticul', a mai spus concurenta de la Te cunosc de undeva.

Sursa foto: Facebook, Captură YouTube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter