Lidia Buble și Costin Gheorghe, atingeri suspecte! Fotografiile cu ei împreună au ieșit acum la iveală. Prima reacție a fotbalistului: ”Am niște principii...”

Publicat pe

Apropieri suspecte și poze cu Lidia Buble și Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, au ieșit la iveală acum. Cei doi s-au văzut de mai multe ori și par că se înțeleg foarte bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, când Lidia Buble este o femeie singură, în presă au apărut mai multe imagini cu ea și Costin Gheorghe. Cei doi păreau a fi extrem de apropiați și că se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

Citește și: Răzvan Simion nu a suferit prea mult după despărțirea de Lidia Buble! Prezentatorul TV, escapadă secretă în Istanbul alături de o brunetă misterioasă

Se pare că fotografiile ar fi fost făcute în urmă cu aproximativ un an, potrivit Cancan.ro. Lidia Buble și Costin Gheorghe s-au întâlnit de mai multe ori și au imortalizat momentul cu câteva poze, care au ieșit la iveală abia astăzi.

Întâlnirile lor au avut loc chiar în mașina fostei iubite a lui Răzvan Simion, noaptea. Îmbrățișați, cu zâmbetul până la urechi și cu fețe haioase așa apăreau Lidia Buble și Costin Gheorghe în fotografiile pe care și le-au făcut.

După ce aceste imagini au apărut în presă, Răzvan Simion a postat pe una dintre rețelele de socializare o filmare cu melodia trupei Holograf, iar refrenul piesei sună așa: 'Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!'.

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie: „Am avut o chimie foarte faină…”

Lidia Buble și Costin Gheorghe, atingeri suspecte! Fotografiile cu ei împreună au ieșit acum la iveală. Prima reacție a fotbalistului: 'Am niște principii...'Lidia Buble și Costin Gheorghe, atingeri suspecte! Fotografiile cu ei împreună au ieșit acum la iveală. Prima reacție a fotbalistului: 'Am niște principii...'

Prima reacție a lui Costin Gheorghe, după ce au apărut pozele cu Lidia Buble

Fratele Elenei Gheorghe a fost contactat pentru o reacție, după ce au apărut pozele cu el și fosta iubită a lui Răzvan Simion. Costin Gheorghe nu a vrut să dea niciun detaliu și a fost extrem de diplomat și de rezervat în declarații.

Citește și: Lidia Buble, în brațele lui Cătălin Botezatu. Ce declarație de dragoste i-a făcut bărbatului de care este îndrăgostită de 10 ani

'Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect', a declarat Costin Gheorghe pentru sursa mai sus menționată.

Costin Gheorghe a participat la Exatlon, unde a fost favoritul publicului. Fotbalistul a fost căsătorit, însă a divorțat în urmă cu doi ani de femeia cu care și o fetiță.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire. După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter