Fratele Elenei Gheorghe a divorțat în mare secret. Costin s-a despărțit de femeia cu care are un copil

Publicat pe

Costin Gheorghe a plecat în Republica Dominicană, unde participă la Exatlon. Nici bine nu a plecat, pentru că au ieșit la iveală lucruri interesante despre fratele Elenei Gheorghe. Costin Gheorghe a divorțat în mare secret de femeia cu care un copil.

Până acum, Costin Gheorghe a reușit să-și țină viața personală departe de ochii presei, tocmai din acest motiv nu s-a știut că fratele Elenei Gheorghe a divorțat de femeia cu care un copil. Costin Gheorghe și Adriana aveau o relație de foarte mulți ani, însă lucrurile nu au mai mers între ei doi și au decis să o ia fiecare pe drumul lui.

Ema, fetița pe care cei doi o au împreună, locuiește împreună cu mama ei la Mediaș. Cei doi s-au înțeles foarte bine în ceea ce privește vizitele micuței. Costin Gheorghe merge foarte des la Mediaș să-și viziteze fetița, iar aceasta vine destul în vizită la bunici, la Clinceni, acolo unde și fratele Elenei Gheorghe locuiește.

Costin Gheorghe participă la Exatlon

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului in cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti.  Energic, carismatic, Costin pare sa fi imprumutat din sarmul surorii sale, indragita cantareata Elena Gheorghe.

Iată că acesta va apărea din 12 ianuarie la TV. Asteaptă cu nerăbdare să intre pe traseele din Republica Dominicană, la Exatlon, si sa demonstreze ca anii de fotbal l-au format si il vor ajuta sa ajunga sa castige trofeul.

Fratele Elenei Gheorghe a divorțat în mare secret. Costin s-a despărțit de femeia cu care are un copilFratele Elenei Gheorghe a divorțat în mare secret. Costin s-a despărțit de femeia cu care are un copil

Citește și: Cum arată fratele neştiut al Elenei Gheorghe. Participă la Exatlon România, sezonul 3

Citește și: Cei 10 Războinici de la Exatlon România, sezonul 3. Sunt pregătiţi de marea confruntare

FOTO: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter