Și vedetele au suferit de depresie postnatală. Care sunt semnele

Publicat pe de Catalina Cristescu

Nu, depresia postpartum nu e un moft sau un alint al tinerei mame. Iată cum știi dacă ai acest tip de depresie, și ce vedete au recunoscut public că au suferit de depresie postpartum.

Și vedetele au suferit de depresie postnatală. Care sunt semneleȘi vedetele au suferit de depresie postnatală. Care sunt semnele

 

Ai auzit până acum de baby blues? E starea aceea când te simți foarte tristă, plângi și te enervezi din orice, parcă nu te mai recunoști pentru că ești foarte labilă afectiv și treci de la o stare la alta rapid.

Baby blues apare la câteva zile după ce ai născut și dispare în aproximativ 2 săptămâni.

Depresia postpartum însă apare la circa o lună, o lună și jumătate după naștere, și nu afectează toate femeile, ci aproximativ 10 %.

Citește și:

Drew Barrymore s-a confruntat cu depresia postpartum după cea de-a doua naștere

Codin Maticiuc va deveni tătic. Cum a fost surprins alături de iubita lui

Cum recunoști depresia postpartum? Nu mai ai plăcere pentru nimic, parcă ai un gol interior, plângi ușor, ești foarte tristă, obosită, nu te poți concentra la nimic, nu dormi bine, adormi greu, dorința sexuală este scăzută sau total absentă.

Mai mult, poți chiar să te uiți la copil și să nu simți nimic pentru el, ori să-ți fie teamă că îi faci ceva rău, să fii anxioasă.

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter