Codin Maticiuc va deveni tătic. Cum a fost surprins alături de iubita lui

Publicat pe

Anul 2019 a venit cu vești bune pentru mai dorit burlac. Codin Maticiuc va deveni tătic în scurt timp, iar acesta deja a început să se implice când vine vorba de bebeluș. Craiul de Dorobanți a fost surprins cu iubita lui la cumpărături pentru viitorul lor copil.

Cine s-ar fi așteptat că actorul să devină tată în acest an?! O frumoasă brunetă a reușit să-l cumințească pe Codin Maticiuc și chiar să-i facă un copil. Vedeta și iubita lui însărcinată au fost surprinși la cumpărături pentru viitorul lor bebeluș, potrivit spynews.ro. Burtica de gravidă a viitoarei mămici este destul de evidentă, ceea ce înseamnă că aceasta a trecut de primul trimestru al sarcinii.

Codin Maticiuc a fost întotdeauna discret când vine vorba de relațiile lui serioase. Actorul și iubita lui au reușit luni bune să țină ascuns faptul că vor deveni părinți. Până acum, Codin Maticiuc nu a făcut nicio declarație și nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că va deveni tătic.

Codin Maticiuc și iubita lui însărcinată

Codin Maticiuc și iubita lui însărcinată

Codin Maticiuc a vorbit despre numele copiilor lui

În urmă cu ceva timp, Craiul de Dorobanți a făcut o postare pe una dintre rețelele de socializare, unde a spus cum îi va chema pe copiii lui. Codin Maticiuc a spus la vremea respectivă că dacă va avea băiat îl va chema Ion, iar dacă va avea fată o va chema Smaranda. Acum rămâne de văzut ce alegere va face vedeta și iubita lui pentru numele bebelușului.

„Pe băiatul meu îl va chema Ion și pe fata mea Smaranda. Știu ce o să zici. Nu vreau să aud. Asta va fi singura noastră ceartă. Vreau să îi creștem în România și să îi botezăm ortodox. Nu cred că întâmplător m-a lăsat cineva pe aici”, a scris Codin Maticiuc.

Citește și: Codin Maticiuc, dezvăluiri sincere: 'Am lovit o fată. Eram beat şi ea m-a provocat'

Citește și: Codin Maticiuc a vorbit despre copilăria sa: 'Părinţii mi-au spus nu!'

FOTO: Instagram, Spynews.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter