Alexia Eram i-a declarat dragostea lui Mario Fresh în văzul tuturor. Sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată

Publicat pe

Alexia Eram nu se mai poate abţine şi i-a declarat dragostea lui Mario Fresh. Cei doi sunt îndrăgostiţi nebuneşte! Iată ce cuvinte şi-au adresat de faţă cu fanii lor.

De mai bine de doi ani de zile, Alexia şi Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, adolescentină, care evoluează pe zi ce trece. Călătoresc foarte mult împreună şi faptul că sunt la mii de kilometri distanţă, nu îi împiedică să îşi mărturisească dragostea. Alexia a plecat la Londra, la facultate, după sărbătorile de iarnă, iar Mario a luat o decizie importantă.

Se pare că îşi duc dorul, iar de curând şi-au făcut declaraţii în mediul online.

„Distanța nu înseamnă nimic atunci când o persoană înseamnă atât de mult'este mesajul postat de Alexia Eram, pe Instagram.

Acum, Mario Fresh participă la cel de-al treilea sezon Exatlon România în Republica Dominicană. 

Mario Fresh planifică nunta cu Alexia Eram

Despre căsătorie, Alexia a făcut chiar şi un vlog cu care şi-a uimit fanii. Au doi ani de relaţie, 18 ani, dar şi un viitor strălucit, împreună, ca soţ şi soţie.

„Am vorbit, am discutat, avem un film în fiecare zi. Vorbim aşa, la ce vârstă ai vrea să ai copil. Azi spui la 22, mâine la 27. Te răzgândeşti. Discuţia s-a pus mai în glumă, mai în serios, avem doi ani împreună, suntem tineri…rău.' 

Cu toate acestea, Mario s-a gândit cum o să o ceară în căsătorie pe Alexia. Nu o să fie cva tradiţional, nu o să se aşeze în genunchi. Totul o să fie nemaivăzut. Are deja în minte decorul, detaliile, tot.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter