Brigitte Sfăt s-a despărțit de Cornel. Fosta soție a lui Ilie Năstase este din nou singură: ”Problemele mele de acasă...”

Publicat pe

Nu au trecut nici măcar trei luni de când fosta soție a lui Ilie Năstase s-a logodit cu noul iubit. Brigitte Sfăt s-a despărțit de Cornel și pare că nu mai este cale de împăcare între cei doi. Fiecare a luat-o pe drumul lui, iar pentru o perioadă vedeta va fi în munți, acolo unde se filmează 'Ferma'.

Brigitte Sfăt a șters toate pozele cu Cornel de pe rețelele de socializare și a renunțat să mai poarte inelul de logodnă de la el. Vedeta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță înainte să plece la filmările pentru 'Ferma', iar prezentatorul TV a luat-o la întrebări despre iubit. Brigitte Sfăt nu a vrut să vorbească prea multe pe baza acestui subiect și consideră că este un nou început pentru ea. Măruță a concluzionat că relația de iubire dintre Brigitte Sfăt și Cornel s-a epuizat și că fiecare e pe drumul lui acum.

'Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână. Ăla de logodnă. Gata, s-a terminat?', a întrebat-o Măruță pe Brigitte Sfăt.

'Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această „Fermă' şi doar atât pot să spun. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început', a spus răspunsul pe care l-a dat Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt își dorea un copil cu Cornel

În urmă cu câteva săptămâni, fosta soție a lui Ilie Năstase declara că își dorește un copil cu Cornel și chiar se concentrează la acest lucru.

'Ne concentrăm acum pe un bebe. Nu ne grăbim. O vom face la momentul în care sunt eu pregătită, pentru că se știe că eu avut probleme de sănătate. Sistemul meu imunitar este praf. Eu am avut trei tumori și trebuie să fac analize pentru ca să nu sufăr în momentul în care rămân gravidă. Apoi ne vom concentra temeinic să facem un frățior sau o surioară copiilor pe care eu îi am deja.', a declarat Brigitte Sfăt pentru VIVA!.

Brigitte Sfăt și Cornel

Brigitte Sfăt și Cornel

Citește și: Iubitul Brigittei Sfăt are o relație foarte bună cu cei doi copii ai vedetei: 'Diferența dintre el și Ilie…'

Citește și: Adevărul despre căsătoria lui Brigitte Sfăt cu Cornel: 'Nu suntem legal, pentru că…'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter