Gabriela Cristea, probleme grave de sănătate pe parcursul sarcinii: "Am fost rău, foarte rău". A ajuns de urgenţă la spital

Publicat pe

Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară şi pe pare că problemele nu o evită. S-a simţit foarte rău de Crăciun şi a ajuns de urgenţă la medic!

Prezentatoarea TV nu a putut să vorbească zile la rând pentru că a contactat o boala gravă. A suferit de laringită virală. A ajuns chiar la spital deoarece starea ei se agravase.

„Am fost rău, foarte rău. Laringită vitală am avut. Ci disfonie totală, adică nevasta ideală. Fiica mea a spus că sunt mută, se uita la mine, se aştepta să îi zic ceva. Eu nimic!

Şi pentru Tavi a fost dificil. (…) Am fost în Ajun de Crăciun, după ce am făcut bradul. I-am zis lui tavi să mergem la spital. Nu mai puteam să respir. Îmi făceam probleme ca copilul să nu aibă suficient oxigen. Acolo, fiind gravidă, m-au consultat 2 medici. Şi medicul aşa şi ginecologul. Unul zicea ceva, celălat că nu poate.

Singurul lucru care m-a salvat a fost faptul că am făcut aerosoli cu ser fiziologic. (…) Pe mine m-a buşit plânsul când a zis Tavi că se duce să îmi ia de la librărie ceva pentru copii unde se scrie şi apoi se şterge. (…) A fost virală asta”,  a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Când naşte al doilea copil Gabriela Cristea

Gabriela Cristea naşte cu două sau trei săptămâni mai devreme.

„Eu nasc în martie, undeva pe la jumătate. Mirela Vaida cred că e după. Cred că suntem în aceeaşi perioadă, dar eu trebuie să nasc mai repede, nu am 2 ani între cezariană şi pe 37 de săptămâni încep să mă monitorizeze zilnic. Se poate rupe uterul.”, a mai adăugat ea.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter