Clipe cumplite pentru Mirela Vaida. Copiii ei sunt bolnavi, iar vedeta e disperată: „Cel mic e și mai afectat”

Publicat pe

Mirela Vaida trece prin clipe cumplite, asta pentru că trebuie să aibă grijă de copiii ei, care s-au îmbolnăvit. Vedeta are trei copilași și toți trei au fost afectați de gripa sezonieră. Prezentatoarea tv nu doarme noaptea, din cauza faptului că trebuie să îi supravegheze pe cei mici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Și Gabriela Cristea trece prin același lucru și a povestit că nu a închis un ochi toată noaptea, din cauza problemelor cu fiicele sale.

Clipe cumplite pentru Mirela Vaida. Copiii ei sunt bolnavi, iar vedeta e disperată: „Cel mic e și mai afectat'Clipe cumplite pentru Mirela Vaida. Copiii ei sunt bolnavi, iar vedeta e disperată: „Cel mic e și mai afectat'

Mirela Vaida are trei copii, doi băieți și o fată, de care se bucură zi de zi, dar pe care acum trebuie să îi îngrijească minut de minut, pentru că micuții au răcit.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:„A știut colega de rate ce să aleagă/ EXCLUSIV

Situația este mult mai gravă acum ținând cont de pandemia de coronavirus. Părinții sunt cu atât mai îngrijorați cu cât simptomele sunt asemănătoare.

Mirela Vaida nu a închis un ochi toată noaptea

Deși are o viață profesională plină, Mirela își dedică acum tot timpul copiiilor, pentru a-i repune pe picioare. Mai ales că nu vrea să îi ducă la spital, de teamă ca nu cumva să se infecteze cu virusul ucigaș din China.

Citește și: Sienna Miller este din nou singură!Actrița s-a despărțit de logodnic, după 9 luni de relație

Și, pentru că îi tratează acasă, așa cum îi spune medicul, pe care îl cheamă la domiciliu, artista spune că abia acum începe greul pentru ea, ca mamă, căci încep nopțile lengi, în care nu va putea pune geană pe geană.

Gabriela Cristea trece prin clipe extrem de grele. Fosta prezentatoare se confruntă cu o boală deloc ușoară: „Mi-e frică’

'Din trei, doi sunt bolnavi! Tudor, cel mai mic și mai afectat! Of, încep nopțile lungi! Bun venit, toamnă!! 🍂🙈🍁🙏', a fost mesajul publicat de Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care-și ține mezinul, vizibil afectat, în brațe.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter