Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ambele lor fiice au probleme de sănătate

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trec prin clipe cumplite. Orice părinte știe cât de grele sunt momentele în care copiii sunt bolnavi și trebuie supravegheați nopți la rând. Prin același lucru trece și celebrul cuplu. Asta pentru că fiicele frumoasei prezentatoare de televiziune, Victoria și Iris, se confruntă cu unele probleme de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este o mamă extrem de devotată. Și-a dorit enorm să aibă copii și o bună perioadă de timp nu a putut. Într-un fina, visul i s-a îndeplinit și a adus-o pe lume pe Victoria. Nu a mai trecut mult timp și a sosit și micuța Iris.

Îndrăgita vedeta este nedezlipită de cele două minuni ale sale, Victoria și Iris, și face orice pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Din păcate, prezentatoarea le-a dezvăluit fanilor că odată cu schimbarea vremii, cele două fetițe se confruntă cu niște probleme de sănătate.

Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ambele lor fiice au probleme de sănătateClipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ambele lor fiice au probleme de sănătate

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:„A știut colega de rate ce să aleagă/ EXCLUSIV

Fiicele Gabrielei Cristea se confruntă cu probleme de sănătate!

Soția lui Tavi Clonda a povestit pe rețelele de socializare că a trecut printr-o noapte albă din cauza problemelor cu care se confruntă atât Victoria, cât și Iris.

Chiar dacă vedeta a rămas acasă doar cu mezina familiei, cealaltă fiică fiind plecată cu tatăl său, ambii părinți au trecut prin clipe dificile în încercarea de a-și culca fetele.

„Am avut o noapte albă, pentru că a fost o noapte cu mulți muci. Noi suntem cu muci amândoi copiii și mi s-a părut groaznic, deși azi-noapte nu am avut decât un singur copil acasă. Tavi a fost plecat la Brașov și el a avut parte de mucii lui acolo. Noi am folosit decât apă termală și am extras secrețiile cu pompița specială. Noi folosim de obicei pompița de gură', a spus vedeta pe Instagram.

Citește și: Sienna Miller este din nou singură!Actrița s-a despărțit de logodnic, după 9 luni de relație

A avut nevoie de aspirator nazal

Gabriela Cristea le-a mai spus internauților că a fost nevoie de aspirator pentru a-i curăța nasul fiicei sale, Iris. Din fericire, micuța nu are febră, dar scurgerile nazale îi creează un disconfort, reușind să doarmă abia câteva ore. Tot ea a declarat că se gândește cu groază că atunci când Tavi Clonda și Victoria se vor întoarce acasă, problema va fi una dublă.

Gabriela Cristea trece prin clipe extrem de grele. Fosta prezentatoare se confruntă cu o boală deloc ușoară: „Mi-e frică'

„Azi-noapte la Iris a trebuit să folosim aspiratorul, pentru că a fost o bogăție. Nu avem febră. Dar pe lângă asta există și disconfort. Nu am reușit să dormim azi-noapte, nici eu și nici Iris. A dormit în reprize de câte patru ore. Am stat vreo două ore treze. Mă gândesc cu groază că la noapte o s-o luăm de la capăt. Vin și Tavi cu Victoria acasă', a continuat prezentatoarea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter