Gabriela Cristea trece prin clipe extrem de grele. Fosta prezentatoare se confruntă cu o boală deloc ușoară: „Mi-e frică”

Publicat pe

Gabriela Cristea a trecut în viața ei prin experiențe fericite, dar și mai puțin fericite. A știut totuși cum să le gestioneze astfel încât să nu o afecteze și să își păstreze starea bună de spirit. La fel ca mulți dintre noi, Gabriela Cristea a fost afectată de pandemie. Vedeta spune că are anxietate și simte nevoia să se refugieze acasă, acolo unde se simte în siguranță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Aceste stări sunt normale pentru oricine, mai ales în contextul stării de urgență și a pandemiei globale de coronavirus. Gabriela Cristea a povestit că trece prin stări ciudate.

Gabriela Cristea, afectată de pandemie

Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că a fost afectată de pandemia globală, mai ales că a fost nevoită, la fel ca noi toți, să stea foarte în mult în casă, mai ales în starea de urgență.

Vedeta a spus că are un soi de depresie, iar mărturisirea a fost făcută pe pagina ei de Instagram.

Gabriela Cristea trece prin clipe extrem de grele. Fosta prezentatoare se confruntă cu o boală deloc ușoară: „Mi-e frică'Gabriela Cristea trece prin clipe extrem de grele. Fosta prezentatoare se confruntă cu o boală deloc ușoară: „Mi-e frică'

„Și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc despre stările de anxietate, de angoasă pe care le avem, pentru că eu una mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă', a scris Gabriela Cristea pe Instastory.

Fosta prezentatoare a mai precizat că preferă să stea cât mai mult timp în casă pentru a se feri de orice pericol chiar și acum când nu ne aflăm în stare de urgență și putem circula liberi, e drept, fiind nevoiți să respectăm anumite reguli.CITEȘTE ȘI:

„Nu-mi vine să mai ies din casă'

„În ultima vreme am făcut așa ca un soi… nu știu dacă să-i spun depresie. Nu-mi vine să mai ies din casă. Mă simt protejată la mine acasă. Mi-e frică să ies din zona mea de confort. (…) Mă gândeam să încep să fac sport', a adăugat vedeta.

Gabriela Cristea a reacționat, după ce s-a aflat că Adelina Pestrițu are COVID-19

După acuzațiile că bruneta ar fi fost plătită ca să spună că are coronavirus sau chiar că nici nu ar avea, Gabriela Cristea reacționează tranșant:

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:„A știut colega de rate ce să aleagă’/ EXCLUSIV

„Dragilor, nici nu știu de unde să încep. E destul de dureros să afli că cineva apropiat ție suferă de această boală. Nu neapărat boala în sine e o nenorocire, pentru că înțeleg că și în cazul Adelinei Petrițu este vorba despre o formă ușoară, și mă bucur că s-a întâmplat așa. Știți cum e, să luăm partea plină a paharului și nu pe cea goală.

Mi se pare incredibil ca cineva să vorbească în felul acesta despre un om care acum se află în suferință. E foarte urât să spui despre un om care suferă și este bolnav că a fost plătit să spună așa ceva. Eu cred că voi trăiți în filme. Mai bine v-ați duce la Hollywood și poate v-ar plăti să scrieți scenarii de film', a transmis Gabriela Cristea.

Citește și: Sienna Miller este din nou singură!Actrița s-a despărțit de logodnic, după 9 luni de relație

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter