Loredana Groza, umilită de colegi și de profesori în copilărie: "Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros..."

Publicat pe

Loredana Groza este acum o divă în adevăratul sens al cuvântului și e greu de crezut că au fost momente în copilăria ei în care nu a fost scutită de suferințe. Iată ce mărturisiri emoționante a făcut artista…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Loredana Groza este una dintre cele mai energice, tonice și optimiste persoane, însă recent artista și-a dezvăluit și o altă latură, lăsând sensibilitatea și emoțiile excesive să preia controlul.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana: „Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…”/ EXCLUSIV

„Nu îi acceptăm pe cei care sunt vulnerabili”

Invitată la emisiunea Sinteza zilei, artista i s-a confesat lui Mihai Gâdea, povestind, printre altele, și despre dramele copilăriei, în contextul în care este nu numai jurat la X Factor, ci și la emisiunea Next Star, un show unde competitorii sunt copii. Cum recent în mass-media au fost mai multe cazuri în care adolescenți abuzau tineri de vârsta lor, artista și-a amintit și de momentele de bullying prin care a trecut pe vremea școlii.

„Cu toții, la un moment dat în copilăria noastră, am avut momente de genul ăsta. Chiar dacă acum ele sunt mai violente și mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranță lumea s-a schimbat și toleranța noastră a devenit intoleranță. Nu mai tolerăm oamenii care nu sunt ca noi, nu îi acceptăm pe cei care sunt vulnerabili. Pentru mulți vulnerabilitatea este o slăbiciune, dar eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, că poți să te lași deschis, să nu te prefaci că ești altfel, și asta este un fel de maturitate pentru mulți copii, ei sunt mult mai puternici ca atacatorii.

Pentru mine este o durere imensă să știu că sunt atâția copii care suferă, care nu pot să vorbească de teamă și, în continuare, societatea, părinții, profesorii nu fac nimic pentru asta. Într-o școală cred că se trece cu vederea, ca și cum ar fi ceva normal dar cred că ține de fiecare dintre noi și de cei apropiați să existe niște reguli mult mai dure legate de aceste umilințe la care sunt supuși copii', a spus Loredana, la Sinteza zilei.

Loredana Groza, umilită de colegi și de profesori în copilărie: "Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros..."Loredana Groza, umilită de colegi și de profesori în copilărie: "Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros..."

„Hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare!”

Loredana Groza a rememorat apoi momentele dureroase prin care a trecut în adolescență, mărturisind că s-a confruntat nu doar de răutatea copiilor de vârsta ei, ci și cu remarcile ironice ale profesorilor.

„Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise Chio-Chio, și pe mine, sora lui Chio-Chio.

Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spună așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea, ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copiii îl strigau și aragaz cu patru ochi. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificil.

O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea: Hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare! Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta îți dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentan, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului', a mai spus Loredana la Sinteza zilei. 

Citește și: Cornelia Catanga, adevărul despre despărțirea de Aurel Pădureanu, după 33 de ani: „Am niște dovezi!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter