Daniela Gyorfi, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Fotografia șocantă la care fanii i-au atras atenția: „Ești stafie”

Publicat pe

Daniela Gyorfi a devenit de nerecunoscut, după ultimele intervenții estetice. Deși arată extrem de bine la cei 51 de ani, vedeta a ales să apeleze la mici artificii pentru a arăta și mai bine. Lucru care nu a fost deloc apreciat de internauți, care i-au atras atenția că nu arată deloc bine, cel puțin la față.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ultima fotografie postată de cântăreață a stârnit reacții controversate. Mulți au fost cei care i-au transmis Danielei Gyorfi că arată oribil, că și-a depășit conturul buzelor sau că arată ca o stafie.

Vedeta nu s-a lăsat mai prejos și le-a răspuns răutăcioșilor.

Daniela Gyorfi, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Fotografia șocantă la care fanii i-au atras atenția: „Ești stafie'Daniela Gyorfi, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Fotografia șocantă la care fanii i-au atras atenția: „Ești stafie'

„Omg, ești stafie. Operațiile te-au distrus', i-a transmis cineva, iar vedeta a răspuns:

„Iar tu ești de o frumusețe…rară'.

Comentariile au continuat și au fost mulți care i-au transmis vedetei să renunțe la a își mai depăși conturul buzelor cu creion și ruj, pentru că se vede inestetic.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana:„Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…/ EXCLUSIV

În plus, Daniela Gyorfi a slăbit destul de mult, astfel încât fața ei s-a subțiat, scoțându-i și mai mult în evidență buzele și pomeții.

Alți internauți i-au transmis că s-a distrus, sau că nu au recunoscut-o, ori au rugat-o să își șteargă fotografia.

Nu e prima oară când este criticată pentru aspectul ei

Vedeta a mai primit critici de-a lungul timpului pentru felul în care arată și operațiile pe care și le-a făcut.

Totuși, ea a declarat atunci că știe ce înseamnă mutilarea, afirmând că mulți care spun asta nu înțeleg cu adevărat sensul cuvântului.

Citește și: Elena Chiriac rămâne în Ferma.Anisia Gafton părăsește competiția, după ce a ratat și a doua șansă

„Cei care sunt mai răutăcioși și care nu au o cultură despre ce înseamnă să fii mutiliat, nu știu adevăratul sens al cuvântului. Mi se pare importantă persoana mea. Și Maria mai citește mesajele și îmi spune să nu mai supăr că sunt frumoasă.  Eu știu ce înseamnă să fii mutilat. Am la sâni trei operații, știu câte am. Nu doar despre mine se scriu foarte multe răutăți, dar dau și eu replică.”, a declarat Daniela Gyorfi.

Daniela și George, împreună de 13 ani

Sunt împreună de mai bine 13 ani, dar cu toate astea Daniela și George nu au ajuns încă în fața altarului. Daniela mărturisea în cadrul unei apariții tv că mult mai important pentru ea a fost ca mama ei să le dea acordul său.

„Nu sunt căsătorită cu George, pentru că prima dată când am vrut să facem pasul nu era finalizat divorțul lui din Germania, iar a doua oară s-a internat mama în spital. Am spus că dacă mama a fost de acord cu căsătoria cu George și faptul că el m-a cerut de la mama, asta a contat. Nu țin neapărat să mă căsătoresc. Maria știe că noi nu suntem căsătoriți. Pe mine mă cheamă Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea Gyorfi Tal„, spunea cântăreața.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter