Anna Lesko, în lacrimi la Ferma: "Este singurul lucru pe lumea asta care mă emoționează atât de tare"

Publicat pe

Anna Lesko s-a emoționat foarte tare și a izbucnit în lacrimi la Ferma. Vedeta a dezvăluit care este lucrul care o sensibilizează cel mai tare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anna Lesko este o femeie puternică, perseverentă, care nu s-a lăsat doborâtă de greutăți de-a lungul timpului. Cu toate acestea, are o slăbiciune: fiul ei, Adam.

Anna Lesko a izbucnit în lacrimi la Ferma, măcinată de dorul fiului ei. Anna Lesko de la Ferma i-a spus colegei sale, Ana-Maria Ababei, cât de dor îi este de Adam.

Citește și: Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară!Primele imagini cu burtica de gravidă

Mă emoționează foarte tare', a precizat Anna Lesko, vizibil afectată.

'Ce anume?', a întrebat-o colega sa.

'Adam… Adam este singurul lucru pe lumea asta care mă emoționează atât de tare', a fost răspunsul concurentei de la Ferma, care a fost apoi consolată de Anda Adam, mamă la rândul ei, care i-a înțeles imediat reacția.

Citește și: Brigitte Pastramă, probleme în căsnicie. A fost amenințată:„Te blestem, că asta meriți'

Anna Lesko, în lacrimi la Ferma: "Este singurul lucru pe lumea asta care mă emoționează atât de tare"Anna Lesko, în lacrimi la Ferma: "Este singurul lucru pe lumea asta care mă emoționează atât de tare"

Anna Lesko și George Burcea au câștigat duelul pentru mâncare

Cezar Ouatu și Elena Chiriac de la Orășeni și George Burcea cu Anna Lesko de la Săteni s-au duelat pentru un frigider plin de băuturi și un pește mare.

Concurenții au fost nevoiți să care noroi fără să se ajute de mâni, astfel că fiecare și-a construit propria strategie. Chiar dacă au fost nevoiți să abordeze poziții mai „neortodxe”, precum a precizat Cezar Ouatu, se pare că tehnica aleasă de Anna Lesko și George Burcea a fost cea câștigătoare.

Citește și: Mama lui Gigi Becali, infectată cu coronavirus.Cum a reacționat latifundiarul când a aflat vestea

Sursa foto: Facebook, Captura Pro TV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter