Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct definitiv. Mirela Vaida a făcut anunțul neașteptat: „Mă bucur”

Publicat pe

După opt luni în care au stat în București, Vulpița și Viorel s-au întors acasă la fetița lor. Astăzi Mirela Vaida a anunțat că serialul a luat sfârșit, iar de acum cei doi sunt alături de familie în Blăgești. Anunțul a fost făcut chiar de către Mirela Vaida în timpul emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Se pare că în urmă cu doar câteva zile, soacra Vulpiței a venit personal la București și i-a luat pe aceștia înapoi acasă la fetița lor.

'Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis <> Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. ', a spus Mirela Vaida în direct.

Citește și: Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire?„Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie’

Mirela Vaida a anunțat încheierea serialului Vulpița și Viorel

Ca de fiecare dată, cei doi trebuiau să fie astăzi prezenți în emisiune, însă că anunțul Mirelei Vaida a luat în surprindere pe toată lumea.

Soții Stegaru au plecat înapoi acasă, iar prezentatoarea emisiunii le-a urat tot binele din lume, după cele opt luni petrecute în preajma sa în platoul emisiunii.

Citește și: Bianca Drăgușanu a înlocuit un milionar cu altul!Cu cine s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi

'Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învetețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!', a mai spus Mirela Vaida.

Soții Stegaru au avut COVID-19

„Febră nu avea, Vulpița a anunțat că are probleme cu bila și că se simte rău. Când ea a acuzat aceste stări de rău ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test, atât ei cât și soțului ei. Pe ea nu am mai chemat-o la emisiune, soțul ei nu s-a simțit rău. Astăzi la ora 16.30 am primit confiemarea că cei doi sunt pozitivi la COVID-19', a declarat Mirela Vaida, la Observatorul Antena 1 de la ora 19.00.

Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct definitiv. Mirela Vaida a făcut anunțul neașteptat: „Mă bucur'Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct definitiv. Mirela Vaida a făcut anunțul neașteptat: „Mă bucur'

„Eram aranjată, machiată, pregatită să intru în direct și în acel moment au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am facut. Veronica s-a întors de la Blăgesti, a venit luni, după care a spus ca are ceva probleme cu bila. A spus că are o indigestie și nu se simte foarte bine (…) Atunci Am spus stop. DSP a intrat în legătură cu cei doi, noi am întocmit o listă cu cei cu care se întâlnesc frecvent. Eu nu am intrat în contact direct cu ei, pentru că ne vedem doar în emisiune, nu înainte, nu după. Tesul rapid a iesit negativ și îl aștept pe cel PCR. Până mâine sper să am rezultatul. Dacă nu va fi pozitiv, voi veni la muncă’, a mai spus ea.

Mirela Vaida și-a făcut testul, dar a ieșit negativ.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter