Pepe a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor: „Eu fac urât, mă transform”

Publicat pe

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România. Mulți s-au întrebat de ce nu a luat și el parte la Survivor, mai ales că el a participat de-a lungul timpului la diverse emisiuni de divertisment de la noi. Acum, artistul a spus motivul pentru care a decis să nu participe la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe a participat la Te cunosc de undeva, dar a fost și prezentator, de-a lungul carierei sale. Cu toate că este o persoană competitivă, Pepe nu a participat până acum la Survivor, din cauza unor condiții pe care nu le poate respecta.

Cum să trăiesc patru luni fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine. Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform. De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Survivor sau Asia Express.

Pepe a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor: „Eu fac urât, mă transform'Pepe a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor: „Eu fac urât, mă transform'

Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic… Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc. Dar să mă lase în pace să fac ce vreau eu, a spus Pepe, în emisiunea sa Barul online.

Pepe și Raluca au stabilit data divorțului

Pepe și Raluca au stabilit data divorțului și nu mai e cale de dat înapoi. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, spre surprinderea tuturor. Acum, cei doi le-au dat de înțeles tuturor că nu mai exista cale de împăcare. Mai mult, Pepe și Raluca Pastramă se vor întâlni peste două săptămâni la notar, acolo unde divorțul se va definitiva.

Cei doi au reușit să se înțeleagă și să lase deoparte scandalul, motiv pentru care ei doi vor divorța amiabil, la notar. Cei doi trebuie să ia o decizie cu privire la fetițele lor, dar și asupra bunurilor pe care le-au acumulat în timpul căsătoriei.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani, iar acum vor trebui să stabilească domiciliul fetițelor, dar și timpul pe care îl vor petrece cu ele. De asemenea, Raluca și Pepe se vor consulta cu privire la averea pe care o au de împărțit.

Citește și:

Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka. Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație: „Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor: „Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora’ / EXCLUSIV

Momentan, Pepe a rămas cu vila de lux în valoare de 400.000 de euro din zona Pipera, două mașini, dar și cu afacerea din centrul Capitalei. Cât despre Raluca Pastramă, aceasta va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 de euro, o mașină, dar și cu bunuri și bijuterii în valoare de numai puțin de 100.000 de euro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter