Alex Bodi vrea custodia totală a fetiței pe care o are cu Iulia Sălăgean. A deschis proces împotriva fostei soții

Publicat pe

Războiul dintre Alex Bodi și Iulia Sălăgean, fosta lui soție, nu s-a încheiat, pentru că afaceristul vrea custodia totală a fetiței pe care o au împreună. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu deja a început toate demersurile pentru a o lua pe Selena de lângă mama ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lovitură grea pentru Iulia Sălăgean din partea lui Alex Bodi. Afaceristul vrea să-i ia fetița și aibă custodie totală. Nu este pentru prima dată când fostul soț al Biancăi Drăgușanu deschide un astfel de proces. Anul trecut, Alex Bodi a mai făcut o astfel de mișcare, însă a renunțat.

Alex Bodi vrea custodia totală a fetiței pe care o are cu Iulia Sălăgean. A deschis proces împotriva fostei soțiiAlex Bodi vrea custodia totală a fetiței pe care o are cu Iulia Sălăgean. A deschis proces împotriva fostei soții

De data aceasta, Alex Bodi pare că este mai hotărât ca niciodată să ia o pe micuța Selena să locuiască cu el, iar domiciliul fetiței să fie stabilit în vila sa din Tunari. Afaceristul a depus deja o cerere la Judecătoria Mediaș, unde cere custodia fetiței, potrivit Spynews.ro.

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au devenit foarte bune prietene în ultima perioadă. De cele mai multe ori, fosta soție a lui Alex Bodi o lasă pe micuță în grija vedetei și este posibil ca acest lucru să-l fi deranjat pe afacerist.

În prezent, Alex Bodi se află în arest la domiciliu, după ce a fost implicat într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul lui, Adrian Tâmplaru. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu locuiește acum cu Daria Radionova în vila de lux din Tunari.

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: 'A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare'

Citește și: Alex Bodi a dat-o în judecată pe fosta soție, Iulia Sălăgean. Femeia l-a acuzat de agresivitate

Citește și: Adrian Tamplaru, nașul lui Alex Bodi, condamnat definitiv la 2 ani și 3 luni de închisoare cu executare

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: „S-a certat cu familia, a renunțat la tot”. Ce spun despre nuntă

Iulia Sălăgean, martor în procesul în care e implicat Alex Bodi

În referatul procurorilor DIICOT se arată că Silvia Iulia Sălăgean ar fi cea care l-a denunțat pe Alex Bodi, în septembrie, pentru că a obligat-o să practice prostituția în Germania, unde, la un moment dat, chiar l-ar fi rugat să o lase liberă, nemaisuportând presiunile psihice și întreaga situație, lucruri care ar fi culminat cu violențe.

Alex Bodi și Silvia Iulia Sălăgean au împreună o fetiță de 3 ani, iar în 2016 au fost cununați de interlopul Adrian Tâmplaru, spaima Sibiului, parte a grupului infracțional din care ar face parte și omul de afaceri din Mediaș. Cei doi s-au despărțit în 2018, iar, câteva luni mai târziu, Bodi a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, care i-a devenit soție în 2019.

Afaceristul a fost cel care a întreținut-o în tot acest timp pe Iulia Sălăgean, de când stă în România, ea neavând nicio ocupație, deși, recent, a terminat un curs de make-up artist.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter